VIDELA JE SNIMAK BEBE NA ULTRAZVUKU I NAJEŽILA SE: Nije ličilo na ČOVEKA, šta je OVO? (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/@nancy_kalahan

AU

VIDELA JE SNIMAK BEBE NA ULTRAZVUKU I NAJEŽILA SE: Nije ličilo na ČOVEKA, šta je OVO? (FOTO)

Nakon što je fotografija s ultrazvuka postala viralna, buduća majka objasnila se kako zna da će njena kći biti prekrasna

Objavljeno:

Znamo da svi roditelji jedva čekaju da vide ultrazvuk svog deteta.

Međutim, dešava se da nije sve tako kako izgleda u nekim situacijama.

Jedna žena je proživela tešku priču, u nastavku pogledajte o čemu se radi.

Odavno je poznata činjenica da će svaki roditelj za svoje dete misliti da je preslatko, makar drugima ne izgledalo tako atraktivno.

Kako god bilo, buduća mama Iyanna Carrington (17) iz Virdžinije u SAD-u ostala je šokirana kada je nakon 24 nedelja trudnoće otišla na ultrazvuk kako bi saznala pol bebe i videla obrise svog deteta.

- Ovo je fotografija s ultrazvuka moje kćeri. Većina beba se sakrije od kamere, ali pogledajte nju, izgleda kao demon. Prvo su mi pokazali njeno lice i izgledala je normalno, no kada su potvrdili da je devojčica, ona je ponovno napravila tu grimasu. Rekla sam lekaru da izgleda kao duh, a on mi je rekao da je sve to normalno. Već toliko volim svoje demonsko dete - napisala je uz fotku na Fejsbuku.

Nakon što je fotografija s ultrazvuka postala viralna, buduća majka objasnila se kako zna da će njena kći biti prekrasna.

- Ne znam zašto je napravila tu grimasu, ali to je samo na trenutak izgledala čudno. Mnogi su mislili da je slika lažna. I otac bebe je bio tu, presretan je što će dobiti curicu jer već ima dva sina - poručila je Iyanna.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.