PRE NEGO ŠTO SE UBILA, MAJKA REKLA KOJE DETE ĆE IZRASTI U PSIHOPATU: Par godina kasnije desila se STRAŠNA STVAR
Majka, Foto: Profimedia

tajanstveno

PRE NEGO ŠTO SE UBILA, MAJKA REKLA KOJE DETE ĆE IZRASTI U PSIHOPATU: Par godina kasnije desila se STRAŠNA STVAR

Neverovatne reči majke u oproštajnom pismo obistinile su se samo nekoliko godina posle

Objavljeno:

Britanka Džodi Viting (42) izvršila je samoubistvo a u oproštajnoj poruci ostavila vrlo zanimljive tvrdnje koje su se kasnije obistinile.

Majka devetoro dece u pismu je naglasila da nije u stanju više da se nosi sa životom i ogromnom odgovornošću dok je u višegodišnjem stanju depresije usled hendikepiranosti.

U pismu je potom skrenula pažnju majci na sina Korija Bela, tada 16-godišnjaka da ima sasvim sigurno bipolarni poremećaj i da ga paze više od svih jer je, prema njenom mišljenju "u stanju svašta da uradi".

Porodica
Porodicafoto: Profimedia

Tri godine posle Džodine smrti, odnosno kada je napunio 19 godina, Kori Bel se predozirao i umro je. Pet meseci pre toga, pokušao je da na ulici ubije jednog od dilera. Majka je dobro videla još kada je bio beba (dečak koji sedi u očevom krilu desno na slici) šta se s njim može dogoditi.

Džoj Viting (67) naglasila je da je majka sjajno poznavala svoju decu.

"Tačno je znala šta će biti sa svakim detetom, a naročito sa Korijem Belom, a nije imao ni godinu dana. Napisala mi je u pismu: 'Pazi ga molim te, završiće svoj život prerano'", rekla je ona za britanski "Mirror".

Pismo
Pismofoto: Profimedia

Džodi Viting doživela je saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima. Majka Džoj kaže da se neumorno trudila oko devetoro dece da sva budu obrazovana, dobra i pametna.

"Krivac za nesreću nikad nije pronađen. Nije bilo kamera na tom delu puta. Taj koji ju je udario kolima, ostavio ju je da leži dok nije stao drugi vozač na putu da joj pomogne. Završila je u kolicima. Na kraju je postala zavisna od lekova i terapija. Do poslednjeg dana života govorila je samo o svojoj deci. Znala je da ih ostavlja same sa mnom i njenim mužem, ali dalje nije mogla. Od sve dece, jedino se plašila za Korija Bela. Celog njegovog života. I bila je u pravu", dodala je Džoj Viting.

Svedoci smo da život postaje sve veća misterija - da ljudi doživljavaju "smrt" i vraćaju se među žive, da majke imaju izvanredne predosećaje, da žene vide pokojne muževe.

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.