ŽENA KOJA JE BILA KLINIČKI MRTVA OPISALA 5 GODINA KOJE JE "PROVELA NA NEBU": Slušajte samo šta kaže da je VIDELA
Dr Linda Kramer, Foto: Printscreen/Youtube/Earth To The Other Side

IMA SLIKOVITO SEĆANJE

ŽENA KOJA JE BILA KLINIČKI MRTVA OPISALA 5 GODINA KOJE JE "PROVELA NA NEBU": Slušajte samo šta kaže da je VIDELA

Žena koja je bila klinički mrtva 15 minuta slikovito opisuje 5 godina koje je provela na nebu

Objavljeno: 15:06h

Žena koja je bila klinički mrtva oko 15 minuta kaže da je dok je bila mrtva ukupno provela oko pet godina na nebu i da ima slikovito sećanje na to kako je bilo.

Dana 6. maja 2001, dr Linda Kramer je otišla u toalet u ranim jutarnjim satima i osećala se kao da će zaspati, ali je zapravo doživela nešto što bi bio daleko više konačan odmor od običnog sna.

Kasnije će otkriti da je medicinski proglašena mrtvom skoro 15 minuta, ali za to vreme dok su je lečili bolničari, rekla je da se osećala kao da je na nebu već pet godina.

Pošto 'vreme nije postojalo' kako bismo ga mi percipirali, rekla je da će procenjivati protok vremena u zavisnosti od toga koliko je daleko proputovala kroz ovaj svet u kome se sada nalazi.

Pretpostavljajući da može da hoda brzinom od oko tri do šest milja na sat u stvarnom životu, koristila je to da beleži vreme dok se kretala po nebu.

Dr Linda je otkrila da može da preuzme bilo koji oblik u ovom domenu i da čak može postati drugi ljudi koje je srela na nebu, a samo mesto je bilo puno upečatljivih vizuelnih prikaza.

Rekla je: „Tada sam se našla kako stojim u, kako sam nazvala, polju cveća. Posmatrala sam planinski venac 30.000 puta veći od Mont Everesta. Postojao je ogroman planinski lanac u pozadini gde god da sam bila. Mogla sam da vidim zgrade sa neboderima. Dubai su kao male minijaturne kolibe u poređenju. Videla sam jezera, mogla sam da vidim sve u panoramskom pogledu."

„Tako sam tamo i komuniciram sa ljudima, razgovaram sa ljudima, postajem oni.“

Ako je želela da bude negde, razmišljala je o tome da bude tamo i osećala se momentalno transportovanom na to mesto, sposobna da se pojavi na vrhovima planina i na drugim lokacijama naizgled po volji.

Drugi koji su bili klinički mrtvi neko vreme i vratili se tvrde da su videli vizije zagrobnog života, pri čemu je jedna žena napisala poruku „stvarno je“ i pokazala prema nebu.

Drugi čovek kaže da je sreo đavola nakon što ga je ubo nožem u srce pre nego što ga je anđeo izvukao iz pakla nakon što se molio prvi put u svom životu dok su se lekari borili da ga spasu na operacionom stolu.

Međutim, naučnik je rekao da život posle smrti jednostavno nije moguć jer je svest da opstane nakon smrti prilično nemoguća, što znači da je to zaista kraj kada odete zauvek.

(Espreso/Unilad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.