OVO JE ŽENA KOJA JE PRONAŠLA TELO KOD KUĆE VOLŠOVIH: Njene reči su ključ, ISPLIVAO JE I SNIMAK! (VIDEO)
Američka policija, Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

traži se

OVO JE ŽENA KOJA JE PRONAŠLA TELO KOD KUĆE VOLŠOVIH: Njene reči su ključ, ISPLIVAO JE I SNIMAK! (VIDEO)

Član porodice prijavio je njegov nestanak sledećeg dana u 10.33, saopštile su vlasti

Objavljeno: 17:44h

Ronioci su u sredu uveče pretraživali vode na plaži Juniper u Salemu, dok su vlasti nastavile da traže čoveka iz Mejna koji je poslednji put viđen u Pibodiju prošlog meseca.

NBC 10 Boston izveštava da su ekipe tražile Majkla Greja (31). Policija u Pibodiju saopštila je u decembru da je Grej očigledno nestao nakon što ih je pozvao u pomoć pri otvaranju svog vozila u noći 10. decembra.

Kada nije mogao da uđe u auto, policija ga je odvezla do radnog mesta člana porodice u Glavnoj ulici, saopštila je policija.

Baka je pronašla telo, a u videu pogledajte šta je imala da kaže.

Član porodice prijavio je njegov nestanak sledećeg dana u 10.33, saopštile su vlasti.

Prema navodima policije, pre nego što je Grej prijavljen nestanak, odeća je pronađena u blizini plaže, prenosi NBC 10 Boston.

Policija u početku nije verovala da je odeća povezana sa Grejevim nestankom, ali nakon dalje istrage, vlasti su odlučile da pretraže plažu i njene obližnje vode.

Policija Salema i državna policija Masačusetsa izvršili su pretres, a na licu mesta su takođe bili odeljenja kriminalističke istrage iz policije Salema i Pibodija, prenosi novinska agencija.

Grej je opisan kao belac sa dugom smeđom kosom i plavim očima. Možda je vozio crni Ford Escape iz 2015. sa registarskim brojem 7AF586, saopštila je policija u decembru.

(Espreso / Boston.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.