MANEKENKA I DRUGARICA OTIŠLE NA ŽURKU I NIKAD SE NISU VRATILE: Tela im BACILI ispred bolnice, porodica NEUTEŠNA
Кristi Džajls, Foto: PrintScreen/ Instagram/ christygilesx

tragedija

MANEKENKA I DRUGARICA OTIŠLE NA ŽURKU I NIKAD SE NISU VRATILE: Tela im BACILI ispred bolnice, porodica NEUTEŠNA

Кristi Džajls i Hilda Marsela Кabrales-Arzola umrle su nakon što su otišle na žurku

Objavljeno:

Dvojica muškaraca iz Los Anđelesa izjasnila su se da nisu krivi po optužnici velike porote zbog njihove navodne veze sa smrću manekenke i njene prijateljice 2021. godine.

Кristi Džajls i Hilda Marsela Кabrales-Arzola umrle su nakon što su otišle na žurku, ali se nikada nisu vratile kući u novembru 2021.

Manekenku Kristi (24) i arhitektonsku dizajnerku Hildu (26) su 13. novembra te godine iz crne "tojote" bez registarskih oznaka trojica maskiranih muškaraca izbacila ispred odvojenih bolnica u Los Anđelesu. Obe žene su se navodno predozirale drogom u privatnoj rezidenciji na Olimpijskom bulevaru u Los Anđelesu.

U sudskim dokumentima koji su otpečaćeni u utorak i pribavljeni od strane ABC-ja, Dejvid Brajan Pirs (40) optužen je za njihovo ubistvo. On se izjasnio da nije kriv.

Drugi muškarac, Brandt Valter Osborn (43) izjasnio se da nije kriv po dve tačke optužnice za saučesništvo, preneo je ABC.

Optužnica je takođe otkazala potencijalno saslušanje sa dvojicom osumnjičenih koje bi odlučilo da li je bilo dovoljno dokaza da se slučaj odnese na suđenje, dodala je novinska stanica.

Četiri meseca nakon njihovih ubistava, uzrok smrti žrtava utvrđen je u dva odvojena izveštaja iz kancelarije sudskog islednika Los Anđelesa.

Kristi je umrla zbog "trovanja višestrukim lekovima", a Hilda je umrla od otkazivanja više organa i "trovanja višestrukim lekovima".

Mrtvozornik je presudio o ubistvima žena, prema rezultatima do kojih su došli mediji u to vreme.

Кada je umrla, Kristi je imala fatalnu mešavinu kokaina, fentanila, ketamina i gama-hidroksibutiratne kiseline (GHB). GHB se obično naziva drogom za silovanje.

Hilda je bila pozitivna na kokain i MDMA i druge droge koje nisu utvrđene.

Kristi je proglašena mrtvom po dolasku u bolnicu, dok je Hilda pronađena bez svesti i umrla je kasnije, 24. novembra.

Sledećeg meseca, policija Los Anđelesa objavila je hapšenje Pirsa, Ozborna i trećeg čoveka, Majkla Ansbaha (47).

Okružno tužilaštvo Los Anđelesa u to vreme nije optužilo trojicu muškaraca za zločine, što je dovelo do oslobađanja Ozborna i Ansbaha. U međuvremenu, Pirs je ostao u zatvoru zbog nepovezanih optužbi za seksualno zlostavljanje ili silovanje četiri žene između 2010. i 2020. godine.

Pirs, filmski producent, i Ozborn, glumac, zvanično su optuženi za ubistvo Kristi i Hilde u julu 2022. godine, prema podacima do kojih je u to vreme došao Los Anđeles tajms. Ansbch nije optužen u tom slučaju.

- Odahnuo sam s olakšanjem. Ali takođe razumem da je ovo samo početak bitke. Biće potrebno mnogo da bi ovi muškarci završili u zatvoru - rekao je Kristin muž u intervjuu ubrzo nakon hapšenja.

O svojoj pokojnoj ženi je dodao: "Nikada nisam osećao ljubav tako duboko, i sumnjam da ću ikada više. Ona je zaista neverovatan, neverovatan čovek."

Podsećamo, da narkotike pseduju i distribuiraju i i ugledni ljudi, pa i članovi policije.

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.