IMALA JE ODNOSE SA PSOM I SVE JE SNIMALA: Kad joj je policija proverila računar, zatekla je JOŠ JEDAN HOROR
Kler Gudijer, Foto: Cheshire Police/Andrew Price

užas!

IMALA JE ODNOSE SA PSOM I SVE JE SNIMALA: Kad joj je policija proverila računar, zatekla je JOŠ JEDAN HOROR

Policajci su uzeli laptop koji je sadržao dokaze da je Gudijer pretraživao internet u potrazi za “sadržajem o zverstvu”, prenosi Miror

Objavljeno:

Kler Gudijer (61) iz britanskog Noriča određena je zatvorska kazna nakon što je priznala da je imala s*ks sa psom dok je bila pod dejstvom kokaina, a posedovala je i fotografije ovog neviđeno odvratnog incidenta.

Ona je u ovom bolesnom činu učestvovala sa još nekoliko odraslih osoba, a sudija Stiven Everet je ovo delo opisao kao “odvratno” i “pokvareno”, odredivši joj 20 meseci zatvora.

Gudijer je, takođe, već dva puta osuđena za posedovanje nepristojnih slika dece, ali je tada nekim čudom, neobjašnjivo izbegla sankcije.

Prethodne osude datiraju iz 2006. i 2009. godine, a sudija je kazao da je imala “neverovatnu sreću” što je u ranijim slučajevima izbegla da bude zatvorena iza rešetaka.

Tužilac Polinus Barns rekao je da je policija došla u njen dom 19. jula 2019. kako bi izvršila rutinsku proveru žene koja je doživotno na registru s*ksualnih prestupnika.

Policajci su uzeli laptop koji je sadržao dokaze da je Gudijer pretraživao internet u potrazi za “sadržajem o zverstvu”, prenosi Miror.

Kada je potpuna analiza završena oko dve godine kasnije, ispostavilo se da su skrivene fascikle sadržale 31 nepristojnu sliku Kler Gudijer koja učestvuje u s*ksualnom činu sa psom alzaške rase.

– Gudijer je priznala da poseduje slike. Rekla je da je maštala o tome dugi niz godina i nakon što je o tome razgovarala sa ljudima u Noriču, stupila je u kontakt i sa još nekoliko osoba u Bornmutu. Tamo je otputovala u decembru 2018. i učestvovala u s*ksualnom činu sa drugim ljudima i alzaškim psom – naveo je Barns.

Kler
Klerfoto: Cheshire Police/Andrew Price

Prilikom njenog hapšenja 17. juna prošle godine, policija je u njenoj torbici pronašla još jedan USB sa istim slikama, kao i tri do pet grama kokaina.

Kada je počinila s*ksualni čin sa psom između 15. i 16. decembra 2018. godine, Gudijer je takođe prekršila nalog o uslovnoj kazni zbog maloletničke pornografije.

Njen branilac Sajmon Mils naveo je da je 60-godišnjakinja uvek bila “iskrena i poštena” i da se s poštovanjem odnosila prema uslovnoj kazni. On je pozvao sudiju da je oslobodi zatvora i da razmotri još jednu uslovnu kaznu.

Kako prenose britanski mediji, Gudijer je jecala na optuženičkoj klupi kada joj je 22. decembra 2021. godine izrečena presuda od 20 meseci zatvora.

(Espreso / Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.