RUSKINJA PREŠLA NA ISLAM ZBOG SULTANA, A ON JU JE OSTAVIO NA BRUTALAN NAČIN: Sada je uradio nešto još SKANDALOZNIJE
Oksana Voevodina, Foto: WillWest News / Profimedia

RASULO

RUSKINJA PREŠLA NA ISLAM ZBOG SULTANA, A ON JU JE OSTAVIO NA BRUTALAN NAČIN: Sada je uradio nešto još SKANDALOZNIJE

Bivši kralj Malazije sultan Muhamed abdicirao je 2019. godine kako bi oženio rusku misicu Oksanu, ali sve je krenulo nizbrdo odmah nakon venčanja i par se razveo samo 4 nedelje nakon njenog porođaja

Objavljeno:

Ruska lepotica Oksana Voevodina doživela je pravu bajku kada se u nju zaljubio moćni kralj Malezije. Zlobnici bi rekli da je 23 godine stariji kralj doživeo nešto kao "krizu srednjih godina" kada je video ovu Ruskinju i zaljubio se u nju.

Ali Oksana je pričala kako je to bila ljubav iz snova, jer koja devojka ne sanja o tome da se u nju zaljubi kralj i učini je brutalno bogatom...

Oksana Voevodina
foto: WillWest News / Profimedia

Oksana je zbog njega prešla na Islam, odrekla se pravoslavlja i pričala kako su na medenom mesecu začeli njihovog sina - budućeg naslednika Malezije.. Ali negde u tom raju, desio se preokret, piše Dejli Mejl.

Sultan ostavlja Oksanu samo četiri nedelje nakon njenog porođaja. Priča se da čak nije ni video sina i da ne namerava ni da ga vidi. Ali Oksani to ne smeta, jedino oko čega se brine je mala alimentacija koju dobija od kralja. Sada ga tuži, a očekuje se ročište i u martu ove godine, a sve sa ciljem da se svota od 1.200 funti koju kralj plaća za izdržavanje sina - uveća.

Oksana tvrdi da mesečni iznosi koje sultan plaća nisu dovoljni s obzirom da je on "izuzetno bogat".

Oksana Voevodina
foto: WillWest News / Profimedia

Ali sada se postavlja pitanje kako je došlo do toga da se sultan koji se odrekao kraljevstva zbog Oksane naglo predomisli pa da odbaci lepotici i sina? Šuška se da Oksana nije imala baš blistavu prošlost, te da je učestvovala u kontroverznom rijalitiju u Rusiji u kojem je zatečena u eksplicitnoj sceni sa muškarcem. Mada bivša misica tvrdi da je kralj sve znao i da je ona uvek bila iskrena kada je prošlost u pitanju.

Oksana sada ima samo jednu misiju - obezbediti sjajnu budućnost svom sinu kojeg smatra "budućim kraljem Malezije i naslednikom sultana Kelantana".

A dok do toga ne dođe, ona živi u Velikoj Britaniji sa detetom i drugaricom iz Ukrajine i nada se najbolje....

Za to vreme, sultan je izašao pred strogo muslimansko veće i tri puta se odrekao Oksane pred svedocima. Naime, on je po starom pravilu tri puta rekao: "Razvodim se. Razvodim se. Razvodim se".

Oksana Voevodina
foto: WillWest News / Profimedia

Ali da ne zna kako da bude sam i neoženjen, svedoči i činjenica da je odmah oženio drugu lepoticu - Janu Kakubkovu koja ima 35 godina i rođena je u Češkoj.

Sada nova sultanija živi na imanju bogatog muža koji poseduje hektare zemlje na kojima drži lavove, bivole i druge životinje...

(Espreso/Stil.kurir/Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.