IVANA U POTERI OSVOJILA 3.500 EVRA I POSTAVILA PITANJE KOJE JE POKRENULO LAVINU: Čim je to rekla NASTAO JE CIRKUS!
Ivana, Foto: Printscreen/HRT

URNEBESNO

IVANA U POTERI OSVOJILA 3.500 EVRA I POSTAVILA PITANJE KOJE JE POKRENULO LAVINU: Čim je to rekla NASTAO JE CIRKUS!

Pitanje je prijalo Lokasu, koji je odmah imao spreman odgovor. - Ništa. Morate to zaboraviti. Sada je kuna samo otisnuta na novčiću - kroz smeh joj je odgovorio Lokas.

Objavljeno: 11:16h

U hrvatskom izdanju kviza Potera učestvovala je takmičarka Ivana iz Splita, koja je jednim svojim pitanjem nasmejala voditelja Joška Lokasa. Naime, 19-godišnja takmičarka je brzim pitanjima prikupila 3.500 evra, a nakon što je voditeljka otkrila koliko je osvojila, simpatična Splićanka je kroz smijeh upitala: 'Koliko je to u kunama?'.

Pitanje je prijalo Lokasu, koji je odmah imao spreman odgovor. - Ništa. Morate to zaboraviti. Sada je kuna samo otisnuta na novčiću - kroz smeh joj je odgovorio Lokas.

Kuna
foto: Profimedia

Student švedskog jezika i fonetike izabrao je srednju ponudu u igri sa Dinom Kotigom i doneo ekipi 3.500 evra. Takmičari Ivana, Roland, Andrija i Silvestar imali su čak 17 koraka prednosti u finalnoj poteri, a na kraju su kući otišli ​​sa osvojenih 13.000 evra jer lovac Din Kotiga nije uspeo da ih sustigne.

Din je odlično počeo i bez greške je odgovorio na prvih 13 pitanja, ali mu je 14. zadalo probleme. Tada mu je preostalo 26 sekundi, a pitanje je glasilo: „Kako na engleskom zovemo tegobe nastale usled letenja avionom preko vremenskih zona?“.

Kotiga je pokušao da se seti. - Ne znam, samo malo. Jesam, sleteo sam... – rekao je Din pokušavajući da se seti odgovora, ali je kraj odigrao pre nego što je stigao da odgovori. - Jet lag - rekao je Lokas i otkrio tačan odgovor po isteku vremena.

Na kraju takmičari Ivana, Roland, Andrija i Silvestar oduševljeno su aplaudirali svojih 13.000 evra.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Ovo je šokantno za moj studentski budžet, mislim. Nisam mislio da ću tako brzo otići odavde. Baš je kul i ljudi, ko misli, prijavite se, predobro je. Ovde ne znam – rekla je Ivana.

- Nažalost po Dina, više se nećemo videti, a ja kao debitant i mislim da ceo tim samo možemo da kažemo: došli smo, videli smo, pobedili smo - nastavio je Roland.

Andrija je rekao da se prijavio samo da se malo zabavi, ali da je naišao na sjajnu ekipu, sjajnu atmosferu i sjajnog lovca.

- Drago mi je što Deanov humor, lepota i znanje nisu bili jači od našeg, ali mi je drago što smo se ponovo sreli, ekipa je igrala fenomenalno i imamo šta da slavimo - zaključio je utiske Silvestar.

- Pre svega, čestitam ekipi, a što se mene tiče, mislim da sam upao u staru zamku klasičnih uređivačkih skokova, o kojima je pričao i Lazo Goluža, kako posle nekih teških pitanja treba ubaciti neka laka, a kada se neko navikne na ritam malo težih pitanja, lako ga iznenadi. Imao je jedan dobar primer kada je posle par teških pitanja dobio „ko je autor Da Vinčijevog koda“, mislim u Kviskoteci negde gde su se svi „zbunili“. Mislim da je ovaj set danas imao teža pitanja, na koja sam, srećom, odgovorio, ali onda je došao džet lag... – rekao je u zaključku Din.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.