MLADOŽENJA POZVAO BLUDNOG POPA POSLE SVADBE DA OSVEŠTA DOM: Kad je vratio snimak sa kamere, šokirao se (VIDEO)
Stan, Foto: printscreen Instagram/caraotadigita

NEVEROVATNO

MLADOŽENJA POZVAO BLUDNOG POPA POSLE SVADBE DA OSVEŠTA DOM: Kad je vratio snimak sa kamere, šokirao se (VIDEO)

Muž je razotkrio ceo skandal u jednoj TV emisiji.

Objavljeno:

Snimak “bludnih radnji” jednog sveštenika iz Perua izazvao je pometnju na društvenim mrežama, kao i apele na policiju i katoličku crkvu da nešto preduzmu.

On je identifikovan kao Fabio Ramos Eskivel, a uhvatila ga je sigurnosna kamera u spavaćoj sobi novopečenog bračnog para dok ju je osveštavao na krajnje neprimeren način. On je iskoristio to što su ga ostavili samog da obavi verski ritual, pa je nakon par prskanja svetom vodicom počeo da pretura po fiokama sa donjim vešom mlade.

Deluje da je zatim Eskivel otkopčao pantalone i krenuo da trlja donji veš po međunožju, što je zaprepastilo mladence koji su kasnije pogledali snimak.

Muž je razotkrio ceo skandal u jednoj TV emisiji.

– Shvatili smo da je ovaj čovek jedno veliko razočaranje za celu katoličku zajednicu. Ja ga tako doživljavam jer sam katolk, a on je zaista počeo da radi veoma nepristojne stvari – kazao je tom prilikom muž.

Ovaj slučaj izazvao je ogorčenost kod vernika, od kojih su mnogi zatražili da se umešaju nadležni organi. Većina njih je pre svega vršila pritisak na lokalnu katoličku crkvu kako bi preduzeli nešto po pitanju navodnog manijaka u njihovim redovima.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.