SVI SU OSTALI U ŠOKU KAD SU SHVATILI ŠTA MLADA RADI USRED SVADBE: Da li je bre ovo moguće? (VIDEO)
Venčanje, Foto: printscreen Twitter/@fasi_zaka

URNEBESNO

SVI SU OSTALI U ŠOKU KAD SU SHVATILI ŠTA MLADA RADI USRED SVADBE: Da li je bre ovo moguće? (VIDEO)

Platforma je kablovima bila okačena o šinu na plafonu, a ceo mehanizam je izgledao poprilično komplikovano, grandiozno, a pomalo i opasno

Objavljeno:

Snimak sa jedne svadbe u Pakistanu postao je viralan zbog preterano teatralnog pokušaja mlade da uđe u salu, pa je sada mnogi ismevaju na mrežama.

Objavljen je na Tviteru i prikazuje svečanu salu punu svatova koji odjednom okreću pogled ka plafonu. Tamo je mlada visila u velikom “gnezdu”, nalik lusteru, koja se polako kretala ka sredini, dok je sa njom bio, pretpostavlja se otac.

Platforma je kablovima bila okačena o šinu na plafonu, a ceo mehanizam je izgledao poprilično komplikovano, grandiozno, a pomalo i opasno. Iako je mlada definitivno uspela da skrene pažnju na svoj ulazak, verovatno je preterala u tome, pa je pokupila brojne kritike u komentarima.

– Možda su venčanja jedan od načina da se proceni ko je oduvek želeo da bude filmska zvezda dok je odrastao, ali nikada nije dobio priliku. Da je Frojd živ,hvatao bi beleške – našalio se neko.

– Jednog dana će se pojaviti vest da se mlada povredila nakon pada iz korpe u sali za venčanje – napisala je druga osoba.

Čak je i korisnik koji je okačio video bio kritičan, napisavši: “Molim vas, nemojte da ovo počne da se radi”.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.