PELOSIJEVA U BORBI SA DEMONIMA? Zvala sveštenike da izvrše EGZORCIZAM u kući, osećala se KRIVOM ZBOG JEDNE STVARI?
Nensi Pelosi, Foto: Profimedia

ŠTA SE DEŠAVA?

PELOSIJEVA U BORBI SA DEMONIMA? Zvala sveštenike da izvrše EGZORCIZAM u kući, osećala se KRIVOM ZBOG JEDNE STVARI?

Bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa uputila nesvakidašnji poziv

Objavljeno:

Bivša predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi pozvala je sveštenike da izvrše egzorcizam u kući nakon napada na njenog supruga Pola Pelosija, rekla je njena ćerka Aleksandra.

– Tokom Dana zahvalnosti pozvala je sveštenike koji su pokušali da izvrše egzorcizam u kući i izvršili obrede - rekla je ona za Njujork tajms.

Prema rečima Pelosijeve ćerke, napad na njenog muža je “položio težak teret” na bivšu govornicu. “Mislim da se osećala krivom. Mislim da ju je to slomilo”, rekla je Aleksandra Pelosi.

Nensi Pelosi
foto: Profimedia

Pol Pelosi, suprug bivše predsednice Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi, povređen je u napadu na njihov dom u San Francisku krajem oktobra 2022. I sama Pelosi je u to vreme bila u Vašingtonu.

Napadač je priveden u poteri, a ispostavilo se da je to 42-godišnji Kanađanin Dejvid Depape.

Kako je saopštila policija, on je čekićem tukao 82-godišnjeg Pelosija. Suprug predsedavajuće Predstavničkog doma zadobio je napuknutu lobanju i teške povrede šake.

Pol Pelosi, Nensi Pelosi
foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Depape je optužen za napad na člana porodice američkog zvaničnika i pokušaj kidnapovanja američkog zvaničnika. Zajedno mu preti kazna do 50 godina zatvora.

CBS Njuz je kasnije izvestio da je Depape priznao da je planirao napade i na druge ljude, uključujući Hantera Bajdena , sina američkog predsednika Džoa Bajdena – prenela je RIA.

(Espreso/Objektiv/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.