OVO JE MUŽ NENSI PELOSI! Poznat je po STRAŠNOJ STVARI
Nensi i Pol Pelosi, Foto: Profimedia

pol pelosi

OVO JE MUŽ NENSI PELOSI! Poznat je po STRAŠNOJ STVARI

Ona je na Tajvan sletela u utorak uveče u posetu koja je dovela do tenzija između Tajvana i Kine, kao i SAD i Kine

Objavljeno: 11:42h

Predsedavajuća Predstavničkog doma Nensi Pelosi privodi kraju svoju posetu Tajvanu, a očekuje se da svakog trenutka njen avion poleti.

Kako javljaju mediji, očekuje se da Pelosi napusti Tajvan u 17 sati po lokalnom vremenu.

Ona je na Tajvan sletela u utorak uveče u posetu koja je dovela do tenzija između Tajvana i Kine, kao i SAD i Kine.

Let kojim je predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi u utorak doputovala na Tajvan bio je najpraćeniji let u istoriji Flightradara24, objavio je sajt za praćenje aviona.

Nensi Pelosi
foto: Profimedia

"U vreme kada je sleteo u Tajpej, (let) SPAR19 je pratilo više od 708.000 ljudi širom sveta, što ga čini najpraćenijim letom u realnom vremenu u istoriji Flightradara24", navodi se u saopštenju popularne službe. Pelosi je u utorak otputovala na Tajvan, uprkos snažnim upozorenjima Kine, što je prva poseta visokog američkog zvaničnika toj ostrvskoj državi posle 25 godina.

Nensi je udata za Pola Pelosija (82) koji je u javnosti najpoznatiji po skandalu nakon što je priveden pod sumnjom da je vozio u alkoholisanom stanju, u okrugu Napa u Kaliforniji, i da je učestvovao u sudaru dva vozila, saopštila je tada Saobraćajna policija Kalifornije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Pol Pelosi (82) je odveden u pritvorski centar okruga Napa nakon što je optužen za dva prekršaja i njemu je određena kaucija od 5.000 dolara, prema podacima policije, ali on nije bio na spisku osoba koje su u pritvoru.

Saobraćajna patrola Kalifornije je saopštila da je Pol Pelosi vozio "porše" iz 2021. godine i da je u njegovo vozilo udarilo džip kojim je upravljao muškarac (48).

Niko nije povređen u udesu, dodala je patrola, a drugi vozač nije uhapšen.

Portparol Nensi Pelosi je tada rekao da ona neće komentarisati stvari koje su lične prirode, a koje su se dogodile dok je bila na istočnoj obali SAD.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.