ISPALI SU JOJ SVI ZUBI, PLAŠILA SE DA ĆE JE MUŽ OSTAVITI: Usledila PROMENA koja je zaludela sve MUŠKARCE (VIDEO)
Žena bez zuba, Foto: Printscreen/TikTok/princxssglitterhead

KAKAV PREOKRET!

ISPALI SU JOJ SVI ZUBI, PLAŠILA SE DA ĆE JE MUŽ OSTAVITI: Usledila PROMENA koja je zaludela sve MUŠKARCE (VIDEO)

Alisija tvrdi da je takođe imala i genetske predispozicije za prerani gubitak zubi, odnosno problem sa nedostatkom kalcijuma

Objavljeno:

Žena po imenu Alisija, majka četvoro dece, u ispovesti na TikToku navela je da je konstantno strahovala da će je muž napustiti jer je prilično rano ostala bez zuba i bila prilično zapuštenog izgleda.

Jednog dana prelomila je u glavi i rešila da ugradi zube, a i da se pozabavi fizičkim izgledom.

Alisija je sada lepotica koja bi svakog muškarca oborila s nogu. Iako trenutno puca od samopouzdanja, ne krije da je ranije imala probleme i živela u konstantnom strahu i nesiugrnosti.

– U sadašnjeg muža zaljubila sam se kada sam imala 18 godina, a sa 20 sam se udala za njega. Prvu bebu rodila sam godinu dana kasnije, a tokom trudnoće shvatila sam da imam probleme sa zubima. Kako je vreme odmicalo, zubi su počeli sukcesivno da mi ispadaju i mislila sam da će me suprug ostaviti – navela je Alisija.

Naprotiv, Džoš je oduvek bio uz nju, pružao joj je podršku, a zajedničkim snagama doneli su odluku da ugradi veštačke zube.

Alisija tvrdi da je takođe imala i genetske predispozicije za prerani gubitak zubi, odnosno problem sa nedostatkom kalcijuma.

Takođe je, osim ispadanja zubi, doživela veliku promenu u licu, a na TikToku je pokazala kako je izgledala ranije pre nego što se sredila.

Iako su mnogi “odlepili” za njenim sadašnjim izgledom, bilo je i onih koji su je izvređali da i dalje izgleda ružno bez šminke i da nikad ne bi bili sa njom.

“Ovo bi trebalo da se proglasi ratnim zločinom”, “Kad budem tražio devojku, to će biti verovatno na bazenu kada je ona bez trunke šminke”, samo su neki od zluradih komentara.

Ipak, oni koji je podržavaju navode da se srećna što pored sebe ima takvog muža koji je u svemu uz nju.

(Espreso/Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.