USPEŠNA MLADA BLOGERKA PREMINULA U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI! Naručila OTROV preko interneta, nije joj bilo SPASA
Bet Metjuz, Foto: Printscreen/Twitter/@BethMatthewsz

tragedija

USPEŠNA MLADA BLOGERKA PREMINULA U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI! Naručila OTROV preko interneta, nije joj bilo SPASA

Talentovana jedriličarka iz Kornvola takmičila se se u Fastnet trci sa samo 15 godina, osim sportske karijere bila je i blogerka o mentalnom zdravlju

Objavljeno: 09:45h

Bet Metjuz (26), uspešna jedriličarka i blogerka o mentalnom zdravlju, umrla je nakon konzumiranja otrovne supstance dok je bila u psihijatrijskoj bolnici. Otrov je naručila preko interneta, a bolničkom osoblju rekla je da se radi o proteinskom prahu, prenosi Dejli Mejl.

Talentovana jedriličarka iz Kornvola takmičila se se u Fastnet trci sa samo 15 godina, osim sportske karijere bila je i blogerka o mentalnom zdravlju. Na sudu je opisana kao bistra i živahna s neverovatnim karakterom. Nakon što je uzela supstancu, doživela je srčani zastoj te je odmah prevezena u bolnicu. Malo pre 16 sati proglašena je mrtvom u bolnici.

Endru Bridžman, pomoćnik forenzičara, poroti je rekao da je Metjuz progutala supstancu koja joj je dostavljena poštom, ubrzo joj je postalo loše, zatim je hitno prevezena u bolnicu gde je umrla. Bolničarka Kejt Barns dala je izjavu kojom je detaljno opisala tok događaja u martu, prenosi Jutarnji list.

„Na odeljenje je dostavljen paket koji je pred nama otvorila i konzumirala. Rekla nam je da se unutra nalazi proteinski prah“, rekla je Barns.

Istragom je utvrđeno da se na paketu nalazila nalepnica na kojoj se nalazio tekst na nekom stranom jeziku te da je kupljen preko interneta.

Majka tragično nastradale devojke svoju ćerku je opisala kao osobu s neverovatnim karakterom koja je osvetlila živote onih koje je upoznala.

(Espreso/Jutarnji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.