KLEČALA, VRIŠTALA, ULICOM ODJEKIVALI JEZIVI KRICI: Posle ovog prizora EGZORCIZMA nećete moći da ZASPITE (VIDEO)
Jeziv prizor egzorcizma, Foto: Printscreen/Youtube/ Al Rojo Vivo

EGZORCIZAM usred bela dana

KLEČALA, VRIŠTALA, ULICOM ODJEKIVALI JEZIVI KRICI: Posle ovog prizora EGZORCIZMA nećete moći da ZASPITE (VIDEO)

"Proterujem te", vikao je taj muškarac prema ženi smeštenoj iza rešetaka dvorišnih vrata i očito siguran u to da je najbolje ne približavati se

Objavljeno:

Klečala je i zapomagala. Nakratko se dizala pa opet padala na kolena. Vrištala je, urlikala i pravila grimase, a povremeno se i baš jezivo smejala okupljenim osobama koje su se ispred nje molile i naređivale nečistim silama da je oslobode.

Eto, tako su vam izgledali prizori egzorcizma koje su pre neki dan prenele pojedine televizijske postaje, među njima i NBC, ali nažalost niko do ovog trenutka nije obavestio javnost ko je nesrećna žena iz koje su četiri osobe terale navodne demone nasred jedne od peruanskih ulica.

Nije otkriveno ni da li je gospodin u plavoj košulji stigao na religijski obred u ulozi sveštenika, ali savršeno je jasno da je scena isprepadala brojne u susedstvu, pa tako i osobu koja je dohvatila mobilni telefon i snimala.

"Proterujem te", vikao je taj muškarac prema ženi smeštenoj iza rešetaka dvorišnih vrata i očito siguran u to da je najbolje ne približavati se.

Podsetimo, egzorcizam definišemo kao obred isterivanja zlih duhova iz opsednute osobe, a prava je retkost videti ga na gradskim ulicama.

Zaista, ako do njega i dolazi, iskusni egzorcisti vrše ga u kontrolisanim uslovima i zapravo mu uopšte ne pristupaju bez prethodnog mišljenja medicinskih stručnjaka, u prvom redu psihijatara.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.