MUŽ PRONAŠAO FOTOGRAFIJU SVOJE ŽENE NASTALU 11 GODINA PRE BRAKA: Nije VEROVAO šta vidi na NJOJ (FOTO)
Stare fotografije, Foto: Printscreen/Twitter/@FikoR87

Neverica!

MUŽ PRONAŠAO FOTOGRAFIJU SVOJE ŽENE NASTALU 11 GODINA PRE BRAKA: Nije VEROVAO šta vidi na NJOJ (FOTO)

"Kad sam video fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po celom telu"

Objavljeno: 18:19h

Bračni par kaže da je njihova veza bila "zapisana u zvezdama", nakon što je muž uočio sebe na jednoj njenoj fotografiji od pre 18 godina, kada se još nisu poznavali. Je, koji danas ima 35 godina, i Ksue 2000. godine su sa svojim porodicama posetili su Kingdao u istočnoj Kini. Danas su u braku pet godina, a u to vreme bili su tinejdžeri koji se nisu poznavali.

Fotografija prikazuje mladu Ksue u beloj haljini, dok se u pozadini nalazi mladić koji će kasnije postati njen muž. Je kaže kako ga je odmah prepoznala na fotografiji, jer i on ima svoju koja je nastala istog dana, na istom mestu.

- Kad sam video fotografiju, bio sam iznenađen i prošli su me trnci po celom telu. To je bila moja poza za fotkanje - rekao je za "Sina News" i dodao da se i sam fotkao i objavio fotografiju u istoj pozi, samo iz drugog ugla, na društvenim mrežama.

Je, koji je danas otac bliznakinja, rekao je da su bili kod tašte gde je gledao stare fotografije svoje supruge da vidi na koga im deca više liče. Tada je ugledao sebe u uglu fotografije i uzbuđeno viknuo da je to on.

- Znao sam da je i moja supruga bila u Kungdau na odmoru, ali ostali smo na tome jer se tad nismo poznavali - rekao je objasnivši kako su ga prošli trnci kad je video fotografiju.

Par, koji se upoznao 2011. godine i ušao u brak godinu dana kasnije, kaže da su oboje bili jako iznenađeni, ali i srećni, verujući da je njihova veza sudbina.

- Moja supruga kaže da ne znam da budem romantičan. Pokazaću joj romantiku - rekao je Je koji je fotografije objavio na društvenim mrežama, a one su postale viralne.

- Čini se da je Kungdao zaista jedan od najposebnijih gradova (za nas) - rekao je. - Kad deca porastu, posetićemo Kungdao ponovo i cela porodica će se tamo fotkati - zaključio je.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.