BAHATI PUTNIK NAPRAVIO HAOS U AVIONU, URADIO JE NEŠTO ZAISTA OGAVNO: Ničeg se ne seća jer je bio MRTAV PIJAN
Putnici u avionu, Foto: Printscreen/Twitter/@PeterKondelis

bolesno

BAHATI PUTNIK NAPRAVIO HAOS U AVIONU, URADIO JE NEŠTO ZAISTA OGAVNO: Ničeg se ne seća jer je bio MRTAV PIJAN

On će biti u pritvoru 14 dana dok traje istraga

Objavljeno:

Indijska policija je uhapsila bahatog putnika kojeg je prijavila druga putnica aviokompanije Air India da je urinirao na nju u biznis klasi tokom leta iz Njujorka.

Šankar Mišra priveden je u južnom delu Bengalurura i doveden na sud u Nju Delhi, naveli su izvori iz policije za NBC10 Boston.

Predstavnik njudelhijske policije Suman Nalva rekao je za The Times of India da je Mišra iznenađen sosptvenim ponašanjem ali da se ne seća jer je bio pijan.

Mišra će biti u pritvoru 14 dana dok traje istraga o navodnom uriniranju na putnicu u avionu. Ukoliko ga osude Minšru čeka tri godine zatvora.

Jedan od putnika, Sugata Bhatačarji, prenosi NBC10 Boston, rekao je reporterima da je Minšra konzumirao velike količine alkohola, da je pričao nepovezano i da je više puta postavljao ista pitanja o putnikovoj porodici.

1 / 3 Foto: Profimedia

Takođe, Air India se suočava se velikim problemima. Prvo, aviokompanija je dobila nekoliko pisanih žalbi. Drugo, čelnici Air India morali su da otpuste pilota i nekoliko članova posade jer su društvene mreže "gorele" zbog ovog incidenta. Treće, aktivisti su vrlo negativno reagovali na informaciju da će Mišri biti zabranjeno da leti ovom aviokompanijom samo u narednih 30 dana.

Kako NBC10 Boston navodi, aviokompanija je tek prošle nedelje podnela krivičnu prijavu iako se4 incident dogodio 26. novembra 2022. godine. Kao razlog tome Air India je navela da su verovali da će Mišra i oštećena putnica međusobom rešiti problem bez ulpitanja nadležnih organa.

Indijski reporteri navode da je Air India samo zbog pritiska ženine porodice i starijih građana prijavila Miršu policiji.

"Air India je prihvatila činjenicu da mora da bude odgovornija prema svojim putnicima kako u vazduhu tako i na zemlji i sada je spremna da preuzme ono što je u njenoj moći", naveo je direktor Kampbel Vilson u svojoj izjavi a koju prenosi NBC10 Boston.

U međuvremenu, Miršin ugovor u Wells Fargo & Company je prekinut zbog incicdenta navedeno je u prošlonedeljnoj izjavi.

Iako postoje vrlo striktna pravila koja moraju da se poštuju u avionu, ponekad putnici zanemaruju norme i odlaze predaleko sa svojom bahatošću.

(Espreso/ NBC10 Boston)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.