BESNA BABA ŠAMARALA STJUARDA U AVIONU: Otišla korak dalje, pa uradila nešto OGAVNO - pozliće vam! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/ DeadlinenewsTV

NEVERICA

BESNA BABA ŠAMARALA STJUARDA U AVIONU: Otišla korak dalje, pa uradila nešto OGAVNO - pozliće vam! (VIDEO)

Žena na letu više puta je tražila od stjuardesa besplatan šampanjac

Objavljeno:

Na društvenim mrežama širi se snimak incidenta koji se dogodio za vreme leta na relaciji Mančester – Rodos, kada je žena ošamarila stjuarda jer je navodno hteo da joj uzme džin-tonik. Posada aviona morala je čak i da sleti u Nemačkoj kako bi izbacili razbesnelu ženu.

Kako prenosi San, starija žena navodno je bila isfrustrirana nakon što joj nisu doneli ”besplatni šampanjac”. Potom je naručila džin-tonik kojeg joj je stjuard uzeo jer je nastavila da bude agresivna. Na snimku iz aviona uhvaćen je tačni trenutak kada je žena ošamarila stjuarda, što je izazvalo zgražanje ostatka putnika.

Jedan od putnika tvrdi kako je žena i urinirala na svom sedištu pre nego što su je policajci odveli.

– Žena na letu više puta je tražila od stjuardesa besplatan šampanjac. Stjuardesa je ženi rekla da to nije deo usluge i ona je na kraju kupila džin-tonik. Počela je da bude agresivna, pa joj je stjuard uklono piće. Počela je da psuje i ima nasilne ispade. U jednom trenutku ustala je i pokušala da otvori vrata kabine usred leta. U tom trenutku je sedela je sa dvojicom muških putnika koji pokušavali da je zadrže dok je udarala ljude – tvrdi putnik sa leta.

On dalje objašnjava kako se pomahnitala putnica nije tu zaustavila.

– Mokrila je preko tri sedišta i opet je imala napade nasilnih epizoda sve dok nismo morali da hitno sletimo u Minhen. Po dolasku u Minhen iz aviona ju je ispratilo oko 9 policajaca zajedno sa vozilom Hitne pomoći i vatrogascima. Bili smo u Nemačkoj više od dva sata – prepričava on.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.