MAJKA JE 10 GODINA MISLILA DA JOJ JE SIN MRTAV, A ONDA JE PRIMILA 1 POZIV: Ovome se nije nadala
Otac i sin, Foto: Facebook/Joyce Curtis

NEVEROVATNO

MAJKA JE 10 GODINA MISLILA DA JOJ JE SIN MRTAV, A ONDA JE PRIMILA 1 POZIV: Ovome se nije nadala

Džojs kaže da nikada nije odustala od potrage za sinom

Objavljeno: 21:08h

Džojs Kurtis iz Velike Britanije 10 godina je verovala da je njen sin mrtav, sve dok za Božić ove godine nije doživela čudo.

Ona je verovala da je njen sin Nikolas preminuo, jer više od 10 godina nije znala ništa o njemu.

Poslednju stvar koju je čula o njemu je da su ga videli kako stopira u Španiji ili Francuskoj, ali je ona mislila da se u međuvremenu razboleo od korona virusa i da je preminuo.

Ona je godinama tugovala za njim, a onda je 19. decembra dobila telefonski poziv u kom joj je saopšteno da je on živ i da se nalazi u bolnici na jugu Francuske.

"Nisam mogla da verujem. Mislila sam zbog svega što se desilo sa korona virusom da je moj sin mrtav. Tugovala sam godinama. Kada su me pozvali, bila sam u šoku. Do tada sam svaki dan provodila u suzama. Ovo mi je ulepšalo Božić, pogotovo jer sam u junu izgubila muža", kaže Džojs.

Ona je u videu koji je kasnije objavila na društvenim mrežama priznala da nikada nije odustala od potrage za njim, piše Daily Mail.

Otac i sin
foto: Facebook/Joyce Curtis

Nikolas je sredinom 2000-ih napustio porodični dom u Lankarkširu jer je želeo da proputuje Evropu nakon što je dobio otkaz.

Poslednji put se majci javio pre deset godina kada joj je rekao da stopira po Francuskoj i Španiji.

Nakon što danima nije imala nijedan trag o njemu, ona je 2009. godine odlučila da prijavi njegov nestanak.

Nju je godinu dana kasnije kontaktirao britanski konzulat u Parizu. Obavestili su je da je on hospitalizovan, a Džojs je sa mužem odmah avionom krenula ka sinu.

"Tada smo ga suprug i ja vratili kući, ali je posle izvesnog vremena ponovo nestao. Tog dana sam ga čekala da dođe s posla, sećam se i da je padala kiša, ali se više nikada nije pojavio. Zvala sam aerodrome da vidim da li je poleteo negde, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa. To je bilo poslednje što sam znala o njemu", rekla je Džojs.

Nju je nekoliko dana pred Božić ponovo kontaktirao konzulat, koji ju je ponovo obavestio da je hospitalizovan.

"Razgovarali smo telefonom. Pitala sam ga da li dolazi kući, rekoa je da dolazi. Ne mogu ni da zamislim kroz šta je prošao sve ove godine. Jednimo što želim je da dođe kući", rekla je ona.

Ona je rekla da želi da otputuje u Francusku kako bi se srela sa sinom.

"Neću da se potpuno radujem dok ga skroz ne vratim kući. Nadam se da ću uspeti da sa ćerkom odem u Francusku po njega", rekla je ona.

(Espreso/Telegraf/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.