"SKORO JE NEMOGUĆE DA JE MIKI SAMA UKRALA MILION EVRA": Oglasio se direktor firme u kojoj je FATALNA BOSANKA radila
Mirnesa S., Foto: Polizeipräsidium Stuttgart

u bekstvu

"SKORO JE NEMOGUĆE DA JE MIKI SAMA UKRALA MILION EVRA": Oglasio se direktor firme u kojoj je FATALNA BOSANKA radila

Nemački Bild prenosi da je Mirnesa radila kao operater, ali da je zbog poverenja koje su kolege imale u nju, često pomagala u pakovanju novca u kese

Objavljeno:

Nakon što je ukrala više od milion evra od firme za transport novca u oktobru, Mirnesa S. je verovatno najtraženija žena u Nemačkoj. Otada je Miki, poreklom iz BiH, u bekstvu.

Generalni direktor kompanije za transport novca u kojoj je Miki radila kaže da je najverovatnije između četiri i šet osoba učestvovalo u ovoj akciji.

Mirnesa S.
Mirnesa S.foto: Polizeipräsidium Stuttgart

Portparol policije je takođe saglasan s činjenicom da je Miki najverovatnije imala pomagače i da je u toku provera ko bi to mogao da bude.

"Skoro je nemoguće da je Miki sama ukrala milion evra", rekao je on.

Nemački Bild prenosi da je Mirnesa radila kao operater, ali da je zbog poverenja koje su kolege imale u nju, često pomagala u pakovanju novca u kese.

Mirnesa S.
Mirnesa S.foto: Polizeipräsidium Stuttgart

"Previše poverenja ponekad može da napravi probleme. Prebrojavanje novca i pakovanje je jako osetljiva stvar. Novac u kešu je na stolu. Ukoliko sačekate pravi trenutak, lako ožete da ga ukradete", rekao je Ervin Piken direktor kompanije koja se takođe bavi transportom novca.

Podsetimo, Mirnesa je u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a pre ove kompanije, radila je kao konobarica. Rodom je iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Busovače. Roditelji su je se odrekli, a devojački se prezivala Bešlić, doznaje portal Crna-Hronika.

U razotkrivanju identiteta ključan je bio njen Instagram profil na kojem je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u skupocenu odeću.

Mirnesa S.
Mirnesa S.foto: Polizeipräsidium Stuttgart

Osumnjičena ima brojne tetovaže na telu, posebno na rukama, koje mogu da pomognu u potrazi.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

"Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji", saopštila je policija u Štutgartu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.