SPOMINJAO MOLITVU I DEMONE KADA SU GA UHAPSILI: Sin optužen da je uradio NAJGORU STVAR ROĐENOJ MAJCI!
Mesto zločina, Foto: Printscreen/Youtube/FOX5 Las Vegas

JEZIVO

SPOMINJAO MOLITVU I DEMONE KADA SU GA UHAPSILI: Sin optužen da je uradio NAJGORU STVAR ROĐENOJ MAJCI!

Muškarac je uhapšen odmah nakon što je starica pronađena bez svesti

Objavljeno: 18:10h

Amerikanac iz Majamija navodno je ubio svoju majku i rekao policajcima koji su ga uhapsili da je “opsednut demonima” , prenose lokalni mediji.

Džon Kalhun Taker (54) uhapšen je u utorak uveče u svom domu, nakon što je rođaka, čiji identitet nije otkriven, pronašla njegovu majku onesvešćenu, dok joj je krv curila iz uha. Kada je Hitna pomoć stigla na lice mesta, nisu ništa mogli da urade da spasu život ženi i konstatovali su smrt.

Kako je javio TV kanal WPLG, policajci koji su stigli na mesto zločina čuli su buku ispred kuće i videli Takera, koji je saslušan i kasnije uhapšen. Taker je rekao policajcima da su ga „tog jutra opsedali demoni“ i da je njegova majka „počela da se moli za njega“ pre nego što ju je ubio.

On je pored beživotnog tela svoje majke ostavio cedulju sa porukom, čiji sadržaj nije otkriven, a kod njega je pronađen pištolj. Rođaka je otišla da proveri šta se dešava nakon što su ga ćerka i sestra ubice upozorile da se ni majka ni sin ne javljaju na telefon.

Kada je žena stigla u kuću, niko nije otvarao vrata, iako su dvoja kola bila parkirana na prilazu. Onda je ušla kroz ulazna vrata i zatekla ženu na zemlji.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.