SVESNO JE PRISTALA DA BUDE JEDNA OD 11 ŽENA: Ispovest žene koja je sa 20 godina završila u HAREMU TRGOVCA ORUŽJEM
Džil Dod, Foto: Printscreen/Youtube/ 60 Minutes Australia

kakva priča!

SVESNO JE PRISTALA DA BUDE JEDNA OD 11 ŽENA: Ispovest žene koja je sa 20 godina završila u HAREMU TRGOVCA ORUŽJEM

Đil je svesno pristala da bude jedna od 11 Kašogijevih žena

Objavljeno: 17:30h

Džil Dod je danas uspešna poslovna žena, ali 1980. godine ona je bila "žena za zadovoljstvo" u haremu milijardera i saudijskog trgovca oružjem Adnana Kašogija.

Džil je ispričala kako je bila zaljubljena u Kašogija koji je bio od nje stariji 24 godine i koji ju je svakodnevno zasipao poklonima od dijamanata do ogrlica od punog zlata.

Iako je Kašogi njoj bio jedina ljubav, ona je njega delila sa ostalim ženama koje su živele u haremu, prenosi Daily mail.

Prva noć koju su proveli zajedno počela je tako što je Kašogi gledao Džil kako se kupa u penušavoj kupci, a potom su završili među svilenim čaršavima.

Đil je svesno pristala da bude jedna od 11 Kašogijevih žena, a u svojim memoarima je to ovako opisala:

"Da, kažem i time zapečatim sporazum dok nam se usne sklapaju. U tom trenutku postajem članica Adnanovog harema, smenjujući se sa drugim ženama da bih imala se*s sa muškarcem koga volim," napisala je Džil.

A kako je sve počelo?

Džil Dod je imala samo 20 godina kada je potpisala ugovor sa agencijom za modele. Pozirala je za francuski časopis, a onda se pojavila u Kanu gde je upoznala Kašogija.

Nakon što je sa njim plesala romantični ples, ona je saznala ko je Kašogi.

"Zaneseni i bez daha, konačno smo seli. Moj novi partner me pogledao u oči i nežno mi na podlaktici crvenim slovima napisao "Volim te". Trebalo mi je minut da shvatim da krvarim. Slučajno ili namerno, vrhom stakla me posekao..."

Sledećeg dana Džil je završila na Kašogijevoj jahti na kojoj se kasnije snimao i film o Džejms Bondu. Kašogi je kasnije tu istu jahtu prodao sultanu od Bruneja, a potom je jahta došla u posed Donalda Trampa.

Džil i Kašogi sedeli su na toj jahti do pet ujutru, dok joj je on pričao kako je stekao svoje veliko bogatstvo.

"Tokom nekoliko narednih nedelja, Adnan me razmazio - dopuštao mi je da obučem modnu odeću iz njegove kolekcije. Na slikama su bile visoke i mršave devojke, devojčice, školarke koje su nosile njegovu odeću."

Kako su meseci prolazili Džil se sve više zaljubljivala u Kašogija, koji je stalno bio okružen ženama. Krajem 1981. godine počela je da se oseća neprijatno u tom okruženju pa je njihova veza prekinuta 1982. godine.

Đil Dod danas ima 62 godine, majka je troje dece i vlasnica brenda odeće za surfovanje. Živi u Kaliforniji sa svojim trećim mužem, a kaže da se svoje prošlosti stidi jer svi "pretpostavljaju da je bila kurva."

(Espreso / Stil Kurir/ DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.