PRIZOR ISPRED KUĆE GA JE SKAMENIO OD STRAHA: Spremao se za krevet, a onda se SABLASNUO (FOTO)
Duh, Foto: printscreen Mirror

JEZIVO

PRIZOR ISPRED KUĆE GA JE SKAMENIO OD STRAHA: Spremao se za krevet, a onda se SABLASNUO (FOTO)

Kamera prikazuje stepenice do njegovog stana na poslednjem spratu i snimila je siluetu nalik osobi koja stoji na dnu stepenica

Objavljeno:

Britanac Rob Vilijams iz Kornvola spremao se da se za krevet 13. novembra kada je dobio obaveštenje na telefonu da je nešto aktiviralo kameru na vratima sa senzorom pokreta.

Kamera prikazuje stepenice do njegovog stana na poslednjem spratu i snimila je siluetu nalik osobi koja stoji na dnu stepenica. Međutim, kada se svetlo nekoliko sekundi kasnije ugasilo, misteriozna figura je nestala.

Rob je zatim ponovo pogledao snimak u neverici i shvatio da je čudna figura bila prozirna, što ga je ubedilo da je to duh. Toliko se skamenio od straha da je za lokalne medije rekao da je te noći spavao sa upaljenim svetlima, piše Miror.

– Moje spoljne kamere se aktiviraju pri pokretu, tako da počinju da snimaju samo kada je nešto fizički tu. Isto važi za spoljna svetla. Spremao sam se za spavanje i pojavilo mi se obaveštenje, pa sam pogledao strim uživo i video nešto za šta sam mislio da je osoba koja stoji na dnu stepenica – kazao je Vilijams.

Mrak
foto: printscreen Mirror

On je opisao figuru kao providnu i napomenuo da je “imala ljudske karakteristike”. Kaže da je posmatrao 20 sekundi, dok se nije ugasilo svetlo, i primetio na njoj oblik glave sa kapom.

Kada je objavio snimak na društvenim mrežama mnogi korisnici su bili skeptični rekavši mu da je to samo iluzija nastala odbijanjem i prelamanjem svetla. Međutim, njemu je i dalje bilo sumnjivo to što, kako kaže, nikada ranije na toj kameri, sa tim svetlom nije primetio ništa slično.

Onda je usledio poprilično uvrnuti obrt u priči kada ga je navodno kontaktirala žena koja tvrdi da je medijum.

– Rekla mi je da se gospođa koja je došla da me poseti zove Helen i da iza nje stoji cela priča kako je bila medicinska sestra koja je radila u velikoj bolnici koja je bila verovatno na 30 sekundi joda preko puta moje zgrade – kazao je Vilijams.

“Medijum” je nastavila da govori Robu da je medicinska sestra imala 36 godina kada je preminula od gripa i da je ona “veoma ljubazan duh”, kao i da nije htela da ide dalje jer se osećala kao da se nameće, a nije želela da smeta.

Vilijams je na kraju ospričao da je od tog dana na oprezu kako bi primetio još neku “paranormalnu aktivnost” ako se ukaže u blizini njegovog doma.

(Espreso/Objektiv.rs, mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.