NASTAVNICA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA ZBOG GOLIH SLIKA I ODNOSA SA UČENIKOM (14): Procurelo šta je radila U BIBLIOTECI
Nastavnica / Ilustracija, Foto: Printscreen

skandal

NASTAVNICA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA ZBOG GOLIH SLIKA I ODNOSA SA UČENIKOM (14): Procurelo šta je radila U BIBLIOTECI

Austrijski zakon je prilično jasan što se tiče intimnih odnosa sa maloletnim osobamaAustrijski zakon je prilično jasan što se tiče intimnih odnosa sa maloletnim osobama

Objavljeno:

Nastavnica (35) je slala gole slike učeniku od 14 godina u Austriji, a čak ga je i navodila da dođe u školsku biblioteku da bi imali intimne odnose. Incident se dogodio u austrijskoj saveznoj pokrajini Salcburg, prenosi Večernji list pisanje lokalnih medija.

Ona je morala Pokrajinskom sudu da objašnjava zbog čega je slala gole slike učeniku, kao i da li je istina da je od njega tražila da on njoj pošalje svoje gole slike. Nastavnica je njemu slala slike na kojima je gola kao od “majke rođena”. U školskoj biblioteci se ljubila sa njim i terala ga je da imaju intimni odnose, ali se dečak navodno odbranio od svoje profesorke.

Austrijski zakon je prilično jasan što se tiče intimnih odnosa sa maloletnim osobama.

Austrijska policija
Austrijska policijafoto: Profimedia

– Ko vrši polne radne nad maloletnom osobom, koja je i dalje odgajana od strane roditelja, odnosno koristi svoj položaj zbog uzbuđivanja ili se..ualnog zadovoljstva, preti mu kazna do tri godine zatvora – stoji u austrijskom krivičnom zakoniku.

Skandal je procurio prošle godine i nastavnica je odmah otpuštena iz te škole. Austrijski mediji prenose da je pitanje da li ova nastavnica više ikada moći da radi u prosveti. Policija jedino još nije otkrila ko je otkrio i prijavio ceo slučaj – roditelji dečaka ili kolege nastavnice.

(Espreso / Objektiv / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.