OVAJ TOALET PRŠTI OD LUKSUZA, IZGLEDA BOLJE OD VEĆINE KUĆA KOJE STE VIDELI! A tek da čujete gde se NALAZI (FOTO)
Toalet, Foto: Profimedia

NEVERICA

OVAJ TOALET PRŠTI OD LUKSUZA, IZGLEDA BOLJE OD VEĆINE KUĆA KOJE STE VIDELI! A tek da čujete gde se NALAZI (FOTO)

Izaziva oduševljenje svojim neočekivano raskošnim dizajnom

Objavljeno:

Sa mermernim akcentima, bazama za bežično punjenje mobilnih telefona, mekim osvetljenjem i drugim plemenitim materijalima i konceptima, javni toalet u tržnom centru Deji Plaza u Nanjingu, u Kini, proglašen je „najlepšim na svetu."

Smešten u trgovačkom centru Deji Plaza u Nanjingu u Kini, ovaj otmeni javni toalet izgleda poput svojevrsne oaze. Osim estetike, posebno se vodio računa o funkcionalnim detaljima poput priključaka za bežično punjenje.

Sa dizajnom X+Livinga, šangajske arhitektonske kompanije, otmeni toalet izgleda poput otkačenog vrta koji je iskočio iz najlepše bajke.

Po ulasku, posetioci prolaze kroz dugačak hodnik nalik šetnji kroz magični vrt, prenosi Insider.

Zidne lampe u obliku cvetova i ukrasi nalik stvorenjima iz prave prirode krase enterijer, dok su zeleni zidovi oivičeni biljkama koje vire kroz rešetkaste prozore. Čak i sjajni pod izgleda poput leptirovih krila.

Na kraju staze nalazi se dnevni boravak, sa sofama dizajniranim poput latica cveća, koje odvajaju muški i ženski deo toaleta.

- Integrisali smo puno malih funkcionalnih detalja koji bi mogli doprineti udobnosti gostiju, kažu iz ove kompanije, ističući kako imaju baze za bežično punjenje u garderobi u toaletu, dok su umivaonici dizajnirani na različitim visinama kako bi zadovoljili potrebe i odraslih i dece.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.