OPASNE ZVERI HARAJU SELIMA I UBIJAJU DECU: Užasnuti meštani našli GLAVU devojčice, 1 stvar izaziva dodatnu PANIKU
Leopard napada čoveka, Foto: EPA

STRAVA I UŽAS

OPASNE ZVERI HARAJU SELIMA I UBIJAJU DECU: Užasnuti meštani našli GLAVU devojčice, 1 stvar izaziva dodatnu PANIKU

Vlasti su navele da su ponudile finansijsku pomoć porodici i organizovale patrole po toj oblasti kako bi sprečili nove napade

Objavljeno:

Leopardi su za dva dana ubili dvoje dece u Indiji, što je izazvalo paniku i ogorčenost među stanovništvom.

Prva žrtva bila je 10-godišnja devojčica Punam Salam koja je prošlog četvrtka u popodnevnim časovima brala povrće u bašti, kada ju je zver napala i odvukla u šumu. Porodica i komšije iz sela Kulsan u saveznoj državi Bopal odmah su krenuli za njom i saterali leoparda u ćošak.

Nažalost već je bilo kasno, a užasnuti meštani uspeli su navodno da pronađu samo glavu detata, dok se veruje da je velika mačka pojela ostatak tela, piše Times of India.

Šuma
foto: Profimedia

Vlasti su navele da su ponudile finansijsku pomoć porodici i organizovale patrole po toj oblasti kako bi sprečili nove napade. Takođe su savetovali ljudima da se kreću u grupama.

Samo dan posle ove tragedije, u državi Utarakand nastradao je petogodišnji dečak pod sličnim okolnostima. Njega je navodno uhodio leopord dok je šetao blizu kuće, a zatim ga odvukao na obližnju poljanu i ubio.

Leopard
foto: EPA

Lokalni šumar Lalit Mohan Negi organizovao je poteru, ali je leopard, uplašen metežom, odmah pobegao u šumu i nije uhvaćen. Napravljen je čak i kavez koji je trebalo da posluži kao klopka za zver, ali je prvobitna potera bila neuspešna, što je izazvalo dodatni strah i paniku u zajednici.

(Espreso/Objektiv.rs, Times of India)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.