SPASENI PUTNICI SRUŠENOG AVIONA: Ostali zarobljeni u letelici upletenoj u kablove, evo u kakvom su STANJU (VIDEO)
Avion, Foto: Printscreen/Youtube/ FOX 5 Washington DC

PRETRPELI HIPOTERMIJU

SPASENI PUTNICI SRUŠENOG AVIONA: Ostali zarobljeni u letelici upletenoj u kablove, evo u kakvom su STANJU (VIDEO)

Avion se srušio oko 17.30 časova po lokalnom vremenu u Montgomeri Vilidžu, u državi Merilend, u uslovima magle i povećane vlažnosti vazduha

Objavljeno:

Spašene su dve teško povređene osobe koje su bile zarobljene u malom avionu koji pao na visokonaponske dalekovode u blizini Vašingtona i izazvao masovne prekide struje, saopštile su lokalne vlasti.

- Dva pacijenta su prevezena u lokalne traumatske centre sa ozbiljnim povredama - potvrdio je šef vatrogasne službe okruga Montgomeri Skot Goldštajn i dodao da su pretrpeli hipotermiju i traumatske ortopedske povrede.

Avion
foto: Printscreen/Youtube/WUSA9

Mali privatni avion srušio se na visokonaponske dalekovode 50-ak kilometara severno od Vašingtona, a spasilacke službe radile su tokom noći nastojeći da spasu dvoje ljudi zarobljenih u letelici upletenoj u kablove.

Pad letelice na dalekovode visokog napona je izazvao nestanak struje za više od 120.000 potrošača.

Prema saopštenju federalne sluzbe za avijaciju (FAA), avion marke Muni M20J leteo je iz Vestčestera u državi Njujork i trebalo je da sleti u Montgomeri Erpark, aerodrom koji se nalazi nedaleko od mesta nesreće.

Avion se srušio oko 17.30 časova po lokalnom vremenu u Montgomeri Vilidžu, u državi Merilend, u uslovima magle i povećane vlažnosti vazduha.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.