SESTRA KIM DŽONG UNA UPUTILA UVREDLJIVE PRETNJE: Evo ko se našao na METI, pale TEŠKE REČI, svašta je REKLA
Kim Jo Džong, Foto: Profimedia

DRAMA!

SESTRA KIM DŽONG UNA UPUTILA UVREDLJIVE PRETNJE: Evo ko se našao na METI, pale TEŠKE REČI, svašta je REKLA

Kim je rekla da Južna Koreja "nije bila meta" dok je njen bivši predsednik, koji je tražio pomirenje sa Severnom Korejom, bio na vlasti

Objavljeno: 08:31h

Moćna sestra severnokorejskog lidera Kim Džong Una uputila je danas uvredljive pretnje Južnoj Koreji zbog razmatranja unilateralnih sankcija Severnoj Koreji.

Ona je novog južnokorejskog predsednika i njegovu vladu nazvala idiotima i "podivljalim psima koji grizu kost koju im je bacio SAD".

Južnokorejsko ministarstvo spoljnih poslova je pre dva dana izjavilo da preispituje dodatne unilateralne sankcije Severnoj Koreji zbog nedavnih raketnih testiranja. Ministarstvo je saopštilo da će takođe razmotriti sankcije i mere ograničenja za navodne kibernetičke napade Severne Koreje ako Džong Un krene s većom provokacijom poput nuklearnog napada.

"Pitam se kakve će sankcije južnokorejske vlasti, koje nalikuju na divljeg psa što trči unaokolo i grize kost koju je bacio SAD, drsko nametnuti Severnoj Koreji? Kakav spektakularan prizor!", kazala je Kim Jo Džong, a prenosi AP.

1 / 5 Foto: Profimedia

Sestra severnokorejskog lidera nazvala je novog južnokorejskog predsednika i članove njegove administracije "idiotima koji stvaraju opasnu situaciju".

Dodala je da Južna Koreja "nije bila naša meta" dok je njen bivši predsednik, koji je tražio pomirenje sa Severnom Korejom, bio na vlasti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.