MEKDONALDS NAPUŠTA BELORUSIJU, A LUKAŠENKO NIKAD SREĆNIJI: Uputio BRUTALNE reči - i mi znamo da ISEČEMO HLEB!
Aleksandar Lukašenko, Foto: Profimedia

HIT!

MEKDONALDS NAPUŠTA BELORUSIJU, A LUKAŠENKO NIKAD SREĆNIJI: Uputio BRUTALNE reči - i mi znamo da ISEČEMO HLEB!

Franšiza restorana koja vodi McDonald's restorane u Belorusiji objavila je 11. novembra da će uskoro promeniti ime u "Ukusno i tačka" kao u RusijI

Objavljeno: 17:02h

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko nasmejao se danas odlasku Mekdonaldsa iz njegove zemlje, gde će ga zameniti ruski lanac restorana brze hrane. "I mi znamo da presečemo hleb", rekao je.

U Belorusiji će od 22. novembra poslovati Mekdonalds pod nazivom "Ukusno i tačka", što je naziv ruskog lanca koji je preuzeo restorane američke kompanije u Rusiji. Zvanično objašnjenje nije dato.

- Hvala Bogu što odlazi! Moramo da uradimo za sebe ono što je Mekdonalds nekada radio. Znamo i da isečemo hleb i stavimo parče mesa unutra, ispečemo pomfrit i napravimo salatu - rekao je Lukašenko u petak tokom sastanka sa radnicima poljoprivredno-prehrambenog sektora.

 Aleksandar Lukašenko
Aleksandar Lukašenkofoto: Profimedia

Franšiza restorana koja vodi McDonald's restorane u Belorusiji objavila je 11. novembra da će uskoro promeniti ime u "Ukusno i tačka" kao u Rusiji.

mekdonalds
foto: Profimedia

Prvi restorani pod tim imenom otvoreni su u Rusiji 12. juna, zamenivši Mekdonalds, koji je napustio zemlju zbog ruske invazije na Ukrajinu. Mnogi drugi strani brendovi kao su isto uradili.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.