LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT DA BI IZBEGAO DUGOVE! Plan se izjalovio dok je ležao u sanduku! (VIDEO)
Sanduk, Foto: RINA

ZANEMELI

LAŽIRAO SOPSTVENU SMRT DA BI IZBEGAO DUGOVE! Plan se izjalovio dok je ležao u sanduku! (VIDEO)

Snimak se proširio internetom uz objašnjenje da se radi o pacijentu koji je preminuo na lečenju u jednoj bolnici, ali da je odjednom čudesno oživeo

Objavljeno:

Zbog velikih dugova koje nije mogao da vrati, jedan Indonežanin je došao na ideju da lažira sopstvenu smrt, ali kada se njegov plan izjalovio, završio je na društvenim mrežama iz potpuno drugih razloga.

Rođaci i drugi ožalošćeni su nemarno snimili muškarca (40) kako leži u mrtvačkom sanduku, a to je dovelo do toga da mnogi pomisle da je ustao iz mrtvih kada su videli da se pomera.

Snimak se proširio internetom uz objašnjenje da se radi o pacijentu koji je preminuo na lečenju u jednoj bolnici, ali da je odjednom čudesno oživeo.

Kako se navodi, muž i žena su platili ambulantnim kolima da za prevoz do kuće gde je, kako su istakli, trebalo da pokupe telo pokojnog člana porodice. Vozač je rekao da je par bio dobrog zdravstvenog stanja kada su ušli u njegovo vozilo.

Međutim, kada su zatražili da stane na jednom odmorištu, muškarac se uvukao u sanduk. Plan im je bio da se potom odvezu do klinike gde će muža "proglasiti mrtvim".

Ipak, Indonežanin je bio nepažljiv, pa se pomerao, a drugi su to snimili. Čitava stvar se tako nepovoljno završila po njega jer je hteo da se lažiranjem smrti povuče "u ilegalu", ali je umesto toga cela zemlja pričala o ovom slučaju.

Bolnica "Bogor General" je morala da izda i zvanično saopštenje u kome se tvrdi da muškarac ni u jednom trenutku nije preminuo i da snimci, koji su se u međuvremenu pojavili na mrežama, ne pokazuju kako je čudom oživeo.

Policija je potom utvrdila da je muškarac lažirao sopstvenu smrt uz pomoć svoje žene. Iako je prvobitno brinuo o dugovima, sada ovom Indonežaninu preti i jedna godina robije zbog obmanjivanja vlasti.

(Espreso / Luftika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media