ŽENI SA DETETOM U RUKAMA DRŽALI NOŽ POD VRATOM: Upali joj u kuću, pa tražili OVO, policija TRAGA za napadačima!
Napadač, Foto: Metropolitan police

JEZIVO!

ŽENI SA DETETOM U RUKAMA DRŽALI NOŽ POD VRATOM: Upali joj u kuću, pa tražili OVO, policija TRAGA za napadačima!

Iako je žena bila jako uplašena zbog svega što joj se dogodilo i ona i dete su prošli bez povreda

Objavljeno:

Ženi sa detetom u rukama dva nepoznata muškarca ušla su u njenu kuću u Londonu, a zatim su joj pod pretnjom nožem tražili novac.

Dvojica muškaraca su oko 13 časova po lokalnom vremenu pozvonila na vrata žrtve, a zatim su na silu ušli unutra. Oni su ženu, koja je u tom trenutku držala dete u rukama, prisilili da uđe u kuhinju, a zatim su od nje tražili da im da novac.

Inspektori londonske policije su sada objavili snimak dvojice muškaraca kojima pokušavaju da uđu u trag nakon što su silom ušli u kuću žrtve.

Na snimku koji je objavila policija vidi se kako muškarac gura ženu na vitroinu od kuhinje i stavlja joj nož na vrat, dok ona sve vreme u rukama drži dete i pokušava da ga zaštiti, piše Daily Mail.

Iako je žena bila jako uplašena zbog svega što joj se dogodilo i ona i dete su prošli bez povreda.

1 / 5 Foto: Metropolitan police

"Apelujemo na ljude da pre nego što otvore vrata pogledaju kroz ključaonicu, kao i da obavezno provere snimke sa nadzornim kamerama i da obaveste policiju ukoliko primete nešto čudno", saopštila je londonska policija.

Oni su takođe dodali da je žena doživela traumu zbog svega što joj se dogodilo i da policija radi sve kako bi identifikovala i pronašla osumnjičene.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.