ŽENU POLITIČARA TERALI DA GLUMI ORGAZAM NA SUĐENJU: Njeno svedočenje će vas ZAPREPASTITI, sve vreme GRCALA U SUZAMA
Dženifer Sibel Njusom, Foto: Conor Duffy / ddp USA / Profimedia

JEZIVO

ŽENU POLITIČARA TERALI DA GLUMI ORGAZAM NA SUĐENJU: Njeno svedočenje će vas ZAPREPASTITI, sve vreme GRCALA U SUZAMA

Nakon svedočenja u suzama je izašla iz sudnice

Objavljeno: 09:52h

Dženifer Sibel Njusom, supruga guvernera Kalifornije Gevina Njusoma, postala je vidno zgrožena kada je zamoljena da ponovi kako je glumila orgazam dok je svedočila tokom suđenja Harviju Vajnstajnu za seksualno zlostavljanje.

Prva dama Kalifornije ustuknula je kada ju je branilac Mark Verksman upitao kako je "iskazala svoje zadovoljstvo" tokom navodnog incidenta 2005. u hotelu Peninsula na Beverli Hilsu, gde tvrdi da ju je Vajnstajn silovao.

"Ovo nije 'Kada je Hari sreo Seli.' Neću to da radim", rekla je Njusom vidno iznervirana misleći na scenu iz filma iz 1989. u kojoj Meg Rajan nezaboravno glumila glasan orgazam u restoranu u Njujorku.

Njusom je već svedočila u ponedeljak o tome kako je njen susret sa Vajnstajnom trebalo da bude poslovni sastanak, ali se brzo pretvorio u nešto drugo kada se Vajnstajn presvukao iz odela u bademantil, a zatim počela da njome "manipuliše" i da joj preti.

Rekla je da je Vajnstajn prodro u nju prstima, a zatim i njegovim "deformisanim penisom", koji je opisala kao "nešto poput ribe-penisa, izobličeno u testisima sa puno kože dole".

Tvrdila je i da je glumila zvuke zadovoljstva nakon što je stavila ruku na Vajnstajnov penis kako bi ga navela da se zadovolji.

Verksman je pitao Njusom zašto je glumila orgazam sa Vajnstajnom, kada ju je on upravo navodno silovao.

Harvi Vajnštajn
foto: AP

Izbezumljena bivša glumica priznala je da je lažirala svoj orgazam kako bi Vajnstajn "završio".

"Radila sam to da bi završio. Već me je silovao. Ovo je grozno...", plakala je Njusom u sudnici.

Kada ju je Verksman zasipao pitanjima u vezi sa detaljima njenog prethodnog svedočenja u vezi sa navodnim silovanjem, ona je odgovorila: "Ono što danas radiš je upravo ono što mi je on uradio".

Verksman je takođe pitao Njusom o desetinama mejlova koje je poslala Vajnstajnu nakon navodnog silovanja, uključujući mejlove u kojima se traži podrška kampanji Gavina Njusoma za gradonačelnika u San Francisku.

Mejlovi, koji su poslati u periodu od 2006. do 2008. godine bili su predstavljeni u sudnici i u njima se čita kako je tražila susret sa Vajnstajnom.

U jednom od mejlova od 2. marta 2007. godine, otprilike 18 meseci nakon navodnog silovanja, Njusom je izrazila zahvalnost Vajnstajnu što je nju i još dvoje ljudi uvrstio na listu gostiju za Oskara.

"Bilo nam je tako zabavno", napisala je u mejlu.

Na pitanje zašto bi nastavila da se dopisuje sa čovekom za koga je tvrdila da ju je brutalno silovao, Njusom je rekla: "Samo sam zezala".

"Dakle, zezali ste se sa čovekom koji vas je silovao?", pitao je advokat.

Dženifer Sibel Njusom
foto: Conor Duffy / ddp USA / Profimedia

Njusom je takođe bila vidno potresena nakon niza pitanja zamenice okružnog tužioca Marlen Martinez.

"Kada ste otišli ​​na sastanak, da li ste imali nameru da imate seks?“, upitala je Martinez.

Njusom je, nekontorlisano plačući uzviknula "Ne!".

Na pitanje da li je pokušala da kaže "ne" Vajnstajnu, Njusom je rekla: "Jesam! Svojim glasom i svojim telom. Uradila sam to tako što sam skupile noge… Pokušala sam da pobegnem odatle!"

Nakon svedočenja u suzama je izašla iz sudnice.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.