ZBOG ZGODNOG VATROGASCA ŽENE NE MOGU DA DOĐU K SEBI: Zbog onoga što je URADIO, tvrde da bi NAPUSTILE MUŽEVE!
Vatrogasci, Foto: Printscreen/Twitter@_B___S

PALE U TRANS

ZBOG ZGODNOG VATROGASCA ŽENE NE MOGU DA DOĐU K SEBI: Zbog onoga što je URADIO, tvrde da bi NAPUSTILE MUŽEVE!

Bez obzira da li vas je vatrogasac privukao, sigurno je da je video prepun emocija i da može uvek da nam vrati osmeh na lice

Objavljeno: 09:36h

Nakon što je na Tviteru objavljen snimak vatrogasca koji uspešno spašava macu, a zatim reaguje emotivno i počinje da plače, mnoge žene su pohrlile na ovu društvenu mrežu da ostave komentare iskrenog oduševljenja.

Naime, na snimku se vidi kako italijanski vatrogasac spašava mače, jedva starije od mesec dana, a zatim ga preplave emocije i čini se da plače od sreće.

Većina pripadnica lepšeg pola, složila bi se da ništa nije tako privlačno kao muškarac koji ne krije emocije, a još ako je slab na životinje, onda je to dobitna kombinacija.

Upravo zato i ne treba da vas čude komentari koji su pristigli brzinom svetlosti nakon što je snimak podeljen, a po svemu sudeći stizaće i dalje.

"Mislim da sam se rasplakala, ovo je tako emotivno", "Ovo je pravi muškarac, pravi muškarci vole mačke", "Ima li još ovakvih muškaraca na svetu, potrebni su nam", "Zbog njega bih ostavila supruga", "Zaljubila sam se", "Ne možete da ne odreagujete kad neko spašava nešto ovako slatko i malo", bili su samo neki od komentara, a većinu su ostavile žene.

Bez obzira da li vas je vatrogasac privukao, sigurno je da je video prepun emocija i da može uvek da nam vrati osmeh na lice.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.