UČESNICA VELIKOG BRATA JE ZADAVLJENA, A U MRTVAČNICI SE DESILO NEŠTO STRAVIČNO: Jedna stvar jako buni policiju
Foto: Printscreen

KAKAV UŽAS

UČESNICA VELIKOG BRATA JE ZADAVLJENA, A U MRTVAČNICI SE DESILO NEŠTO STRAVIČNO: Jedna stvar jako buni policiju

Radnik mrtvačnice je otpušten nakon što se ispostavilo da je imao s*ks sa lešom ubijene TV zvezde

Objavljeno:

Oksana Aplekaeva (31) ubijena je 2008. godine u misterioznom slučaju koji u Rusiji do danas ostao nerešen. Ona je bila poznata po učešću u ruskoj emisiji Veliki brat, pod nazivom Don-2, pronađena je zadavljena na putu u Moskvi. Njeno telo je ekshumirano 10 godina nakon njene smrti zbog nove DNK tehnologije i tada je otkriveno više informacija o njenom ubistvu, a ispostavilo se da je bila s*ksualno zlostavljana nakon smrti.

Krivac je u ruskim medijima imenovan kao Aleksandar A. (37) koji je bio radnik u mrtvačnici, a ispostavilo se da je imao s*ks sa lešom ubijene TV zvezde. Nakon što je otkriven bizaran detalj iz ubistva Ruskinje, radnik u mrtvačnici je otpušten, ali je istragom policije, utvrđeno da nije imao nikakve veze sa njenim ubistvom.

Radnik mrtvačnice je otpušten nakon što se ispostavilo da je imao s*ks sa lešom ubijene TV zvezde.

Oksana je tokom 75 dana u rijalitiju stekla slavu, bila je čest gost na televizijama i čak je dobila nekoliko uloga u popularnim TV serijama. Bilo je glasina da je teniser Marat Safin skrenuo pažnju na devojku, ali njihova romansa nije dugo trajala.

U septembru 2008. kamiondžije su pronašli Oksanino telo na autoputu Riga-Moskva. Identifikovali su je nakon nekoliko dana, jer nije imala dokumenta kod sebe. Kriminolozi su naveli gušenje kao uzrok smrti. Ubica nikada nije pronađen. a istragom je utvrđeno da je nakon smrti Aplekaeve, radnik mrtvačnice silovao.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.