UBILA TRUDNICU, PA SKALPELOM IZVADILA BEBU IZ STOMAKA! Motiv koji je imala je ŠOKANTAN, detalji će vas SABLASNUTI
Trudnica, Foto: Printscreen/Instagram/jaiden.ashlea

ZLOČIN KAKAV SVET NE PAMTI

UBILA TRUDNICU, PA SKALPELOM IZVADILA BEBU IZ STOMAKA! Motiv koji je imala je ŠOKANTAN, detalji će vas SABLASNUTI

Ubola je više od 100 puta u njenom domu pre nego što je skalpelom izvadila bebu iz njene materice

Objavljeno: 12:44h

Žena iz Teksasa osuđena je u sredu na smrt zbog ubistva trudne žene i čupanja njene nerođene bebe iz stomaka.

Porota od šest muškaraca i šest žena u okrugu Bouvi, oko 250 kilometara istočno od Dalasa, raspravljala je manje od dva sata pre nego što je izrekla smrtnu kaznu 29-godišnjoj Tejlor Rene Parker, izvestio je TKSK Tudej.

Parker je 3. oktobra osuđena za ubistvo Regan Mišel Simons-Henkok (21) i njene ćerke koje je izvršila u Nju Bostonu u oktobru 2020.

- Morate da razumete šta ste uzeli od mene i moje porodice. Nema više proslave njenog rođendana. Imala sam jedva 19 godina kada su me obavestili da mi je sestra mrtva - rekla je Emili Simons, sestra žrtve, Parkerovojneposredno pre nego što su porotnici počeli da raspravljaju, piše Tekarkana Gazet.

- Ona nikada neće biti moja deveruša. Ako hoću da posetim sestru, moram da odem na groblje i vidim nadgrobni spomenik. Nikada više od nje neću dobiti SMS ili telefonski poziv - rekla je ona.

Majka Simons-Henkok, Džesika Bruks, nazvala je Parkerovu „zlim komadom mesa demona“.

- Ona je još uvek bila živa boreći se za svoje bebu kada ste je otvorili i iščupali joj dete iz stomaka - rekla je majka žrtve.

Trudnica
foto: EPA/Francis R Malasig

Tokom 10 meseci koji su prethodili ubistvu Parker je lažirala svoju trudnoću u razrađenoj šemi kako bi sprečila da je njen dečko napusti, rekli su tužioci. Nosila je lažni stomak, lažirala ultrazvuk, pisala o svojoj trudnoći na internetu i čak je priredila zabavu za otkrivanje pola za lažnu bebu.

Parkerova, koja nije mogla da zatrudni nakon histerektomije, rekla je svom dečku da će biti primorana da rodi bebu na dan ubistva. Tužioci su rekli da je ona intenzivno istraživala kako da lažira trudnoću i gledala brojne video-zapise o rađanju prevremeno rođenih beba u 35. sedmici, koliko je Simons-Henkok bila trudna kada je ubijena.

Trudnica, Trudnoća
foto: Profimedia

Ujutro 9. oktobra 2020. Parker je čekićem zdrobila lobanju Simons-Henkok i ubola je više od 100 puta u njenom domu pre nego što je skalpelom izvadila bebu iz njene materice. Zatim je pobegla sa detetom - devojčicom koja je kasnije umrla.

Nakon izricanja presude Parker je trebalo da bude premeštena u jedinicu Mauntin Vju u Gejtsvilu u Teksasu, gde su smeštene osuđenice na smrt, rekli su zvaničnici suda za TKSK Tudej. Ona ima pravo da se žali na kaznu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.