DETALJI MISTERIOZNE SMRTI BOGATAŠICE: Stradala vlasnica ČUVENE IMPERIJE, jedan DETALJ zbunio i stručnjake!
Dilek Ertek, Foto: Printscreen/Youtube

horor

DETALJI MISTERIOZNE SMRTI BOGATAŠICE: Stradala vlasnica ČUVENE IMPERIJE, jedan DETALJ zbunio i stručnjake!

Potraga za telom turske bogatašice je prekinuta

Objavljeno: 15:46h

Bogatašica koja je vlasnica "Tifanijeve" imperije nakita u Turskoj umrla je nakon što je pala sa kruzera tokom krstarenja kod Tahitija.

Dilek Ertek (71) distributerka "Tifanija" u Turskoj više od 20 godina - pala je u južni Pacifik kod obale Tahitija sa broda "Norvegian Spirit" 26. oktobra.

Njena porodica je pozvala policiju da istraži njenog ljubavnika Švajcarca koji je bio sa njom na putovanju, piše ugledni turski list Sabah.

Dilekin sin Gokče Atuk kaže da je skupocen nakit nestao iz sefa u kabini njegove majke na brodu, piše Dejli mejl.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube

I uprkos brodskim snimcima bezbednosnih kamera koji pokazuju da je verovatno pala u 3 sata ujutro, njen neimenovani ljubavnik je prijavio njen nestanak tek 20 sati kasnije, prema lokalnim medijima.

Čini se da su stručnjaci zbunjeni kako je Ertek - koja je bila visoka samo 157 centimetara i potpuno trezna - uspela da padne preko metar visoke zaštitne ograde od svoje kabine.

Posada broda zadržala je njenog 74-godišnjeg partnera pod nadzorom u zasebnoj kabini pre nego što su tri dana kasnije pristali na Tahiti.

Navodno ga je ispitala policija na Tahitiju pre nego što je pušten zbog nedostatka dokaza. Od tada se vratio u Švajcarsku.

Potraga za telom turske bogatašice je prekinuta.

Ertek se ukrcala na brod 24. oktobra na ostrvu Papete, Francuska Polinezija, da bi proslavila svoj rođendan na Bora Bori, malom ostrvu u južnom Pacifiku 5. novembra.

Krstarenje je trebalo da se završi u Honoluluu, na Havajima.

Odmah je organizovana potraga za njenim telom, ali bezuspešno, a slučaj je prijavljen vlastima i plovilo se vratilo u najbližu luku, na ostrvu Papete.

Proučavaju se bezbednosni snimci sa plovila, na kojima se vidi da je jedna figura u tom trenutku pala u more, prenose turski mediji.

Turski mediji javljaju da ima i problema sa istragom.

Tvrdi se da vlasti Tahita nisu propisno pretražile Ertekinu sobu.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.