OTELI I UBILI TRUDNICU SAMO DA BI JOJ UZELI BEBU: Jeziv zločin potresao SVET! (FOTO)
Američka policija, Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

užas

OTELI I UBILI TRUDNICU SAMO DA BI JOJ UZELI BEBU: Jeziv zločin potresao SVET! (FOTO)

Bušova je imala komplikacije tokom svoje četvrte trudnoće i rečeno joj je da uzme bolovanje, ali je tražila posao od kuće u okviru Fejsbuk grupe za trudnice

Objavljeno:

Bračni par, Amber i Džejmi Voterman iz Arkanzasa, uhapšen je zbog sumnje da su umešani u nestanak 33-godišnje Ešli Buš, koja je bila u 31. nedelji trudnoće kada je pronađena mrtva, dok je njen fetus nađen na drugoj lokaciji.

Amber je navodno napravila lažni nalog na Fejsbuku pod imenom Lusi Barouz kako bi namamila Ešli da se sastane sa njom oko posla. Međutim, Amber je u stvari nameravala da ukrade Ešlin fetus.

Bušova je imala komplikacije tokom svoje četvrte trudnoće i rečeno joj je da uzme bolovanje, ali je tražila posao od kuće u okviru Fejsbuk grupe za trudnice, rekao je njen verenik Džoš Vilis za medije.

Njih dvoje su 28. oktobra upoznali "Lusi" u biblioteci i rečeno im je da će Ešli morati da krene na put sa njom kako bi upoznala budućeg šefa.

Tri dana kasnije, Džoš je rekao da je ostavio Ešli u prodavnici u Mejsvilu i otišao po nju kada je poslala poruku da se vratila u 15 časova.

On kaže da je pokušao da je dobije preko telefona, ali da mu nakon toga nije odgovarala ni na jednu poruku. Njen telefon nađen je u žnunju na kilometar od mesta gde je trebalo da se nađu.

1 / 2 Foto: McDonald County Sheriff’s Department

Pored toga, kompanija u kojoj je radila "Lusi" saopštila je da oni nemaju zaposlenog pod tim imenom.

Amber je, u međuvremenu, rekla inspektorima da je za Noć veštica otišla da se porodi. Pozvala je Hitnu pomoć i rekla im da je rodila mrtvorođenu bebu.

Beba je odvedena u pogrebno preduzeće nakon što hitne službe pored svih napora nisu uspele da je ožive, piše Metro news.

Votermanovi su 1. novembra otišli ​​u pogrebno preduzeće, a zatim su rekli da žele da održe parastos za svoje mrtvorođeno dete. Služba je zakazana za ujutru, a u međuvremenu je mrtvozornik zahtevao da se uzme DNK bris sa bebinog tela, a zatim je zakazana i obdukcija.

Kada su lažni roditelji čuli za to, odmah su se uznemirili, a Džejmi je u jednom trenutku napustio kapelu i otišao.

- Ovo je najčudniji slučaj sa kojim sam se susreo u svojoj 16 godina dugoj karijeri - rekao je mrtvozornik.

Džejmi je potom rekao istražiteljima da je Amber priznala da je ubila Ešli i da je njeno telo neko vreme ležalo licem nadole pored čamca u blizini njihove kuće. Amber je navodno skinula prsten sa Ešlinog prsta, a on je pomogao da se telo zapali, a zatim baci nedaleko od njihovog imanja.

Oni su se zatim istuširali, sprali sve tragove sa sebe i otišli na sahranu.

Amber je optužena za otmicu koja je rezultirala smrću, dok je Džejmi optužen za saučesništvo.

- Voleo bih da su Ešli i Valkira žive i kod kuće sa svima nama - rekao je neutešni Džoš.

On je zatim dodao da ne može da veruje da na svetu postoje ljudi kao što su Amber i Džejmi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.