LETITE SA STILOM: Ovo su NAJLUKSUZNIJE avio kompanije na svetu, pogledajte šta sve NUDE!
Foto: Profimedia

KAKVE LI SU CENE?

LETITE SA STILOM: Ovo su NAJLUKSUZNIJE avio kompanije na svetu, pogledajte šta sve NUDE!

Možemo se složiti kako putovanje u prvoj klasi samo po sebi podrazumeva veću udobnost, ali ipak neki uvek daju više

Objavljeno: 15:35h

Neudobno sedenje, loša hrana i osećaj da ste poput sardina svima koji su makar jednom leteli itekako je dobro poznat.

Udobnost je verovatno ključna kad ste u vazduhu devet, deset ili i više sati. Stoga, kada se "odlikaši" vinu u oblake, odaberu jednu od najluksuznijih avionskih kompanija kako bi dugo putovanje prošlo na najugodniji način. Jasno, ovde govorimo prvenstveno o putovanjima u – prvoj klasi.

Možemo se složiti kako putovanje u prvoj klasi samo po sebi podrazumeva veću udobnost, ali ipak neki uvek daju više. Sudeći prema portalu luxurycolumnist.com, sledeće aviokompanije pružiće maksimalnu udobnost u vazduhu.

Qatar Airways

Kompanija koja se već tradicionalno proglašava najboljom na svetu mora se naći i na ovom popisu. Iako je osnovana tek 1997. godine, što će reći da je prilično mlada, ogromnim ulaganjima došla je do pozicije najbolje avio-kompanije. U prvoj klasi čekaju vas raskošna sedišta u apartmanima, dizajnerske pidžame, ukusni a la carte jelovnik, LCD naslon i još mnogo, mnogo toga...

Stjuardesa
foto: Profimedia

Singapore Airlines

Osnovan 1947., Singapore Airlines glavni je avio prevoznik Singapura. Taj sjajni avio prevoznik nudi širok raspon odabranih pogodnosti za putnike kako bi im osigurao ugodan let. Putnici prve klase uživaju u dvokrevetnim apartmanima sa odvojenim krevetom i televizorima ravnog ekrana – treba li još što dodati?

Etihad Airways

Ovaj prevoznik jedan je od službenih avio kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata. Pružajući tračak glamura u svakom smislu, letenje prvom klasom Etihad Airwaysa iskustvo je sa pet zvezdica od početka do kraja. U međunarodnoj luci Abu Dabi nalazi se impresivan Etihad First Lounge, s teretanom i barom.

Tokom leta uživaćete u vrhunskom izboru vina, ali i hrane. Tu je i luksuzni prvoklasni pribor s toaletnim potrepštinama "Acqua di Parma". Avio prevoznik takođe nudi iznimne mogućnosti nadogradnje za ekonomsku klasu kako bi pružio osećaj ekskluzivnosti uz pristojnu cenu. Ovo uključuje dodatnu opciju Economy Neighbour-Free, gde se putnici mogu nadmetati za dodatna tri susedna sedišta.

British Airways

Britanska nacionalna avio-kompanija nebom leti od 1974. godine. Uz uslugu poslepodnevnog čaja moći ćete da grickate izvrsne sendviče na tradicionalan britanski način. U prvoj klasi dobijate Elemisovu kolekciju za negu kože i tela od sedam komada, kao i papuče i toaletnu torbu.

Potpuno ravan krevet u prvoj klasi ima dušek od mikrovlakana i pene i tako se putnici osećaju kao da spavaju u oblacima...

Stjuardesa
foto: Profimedia

Air New Zealand

Uz prioritetan prtljag i premium prijavu na paket Business Premier putnici će moći da uživaju u bezbrižnom iskustvu leta. Ravna sedišta popularna su na dugim letovima. Ekonomska klasa Air New Zealand takođe nudi opciju Economy Skycouch, koja putnicima omogućuje da se nadmeću za mogućnost pretvaranja svog sedišta u kauč.

Emirates

Putujući prvom klasom sa Emiratesom, putnici uživaju u potpunoj privatnosti u svom apartmanu. Vrata za privatnost od poda do plafona štite vas od buke i osiguravaju dobar san. A380 i Boeing 777 Private Suites imaju potpuno ravan krevet i slušalice za uklanjanje buke Bowers & Wilkins E1 dizajnirane posebno za Emirates. Tu je luksuzna kolekcija za negu kože Byredo da ne biste slučajno sleteli sa kožom koja nije negovana...

Emirates je takođe dobitnik nagrada za najbolju svetsku zabavu tokom leta 2021. Nude više od 4500 raznih kanala u svom sistemu, uključujući filmove, igre, muziku i TV emisije na više jezika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.