30 GODINA ROBIJAO ZBOG UBISTVA KOJE NIJE POČINIO: 6 meseci nakon izlaska na slobodu desilo se NAJGORE, ovo je UŽAS!
Klod Fransis Garet, Foto: Twitter/@LilianaSegura

TUGA

30 GODINA ROBIJAO ZBOG UBISTVA KOJE NIJE POČINIO: 6 meseci nakon izlaska na slobodu desilo se NAJGORE, ovo je UŽAS!

Klodova tužna životna priča počela je pre više od 30 godina kada je u njegovoj kući izbio požar

Objavljeno:

Klod Fransis Garet (65) koji je proveo 30 godina u zatvoru u Tenesiju zbog ubistva koje nije počinio, preminuo je šest meseci nakon što je pušten na slobodu.

On je 1993. godine osuđen za ubistvo njegove devojke Lori Li Lens, ali mu je u maju ove godine ukinuta presuda jer su naknadno otkivene brojne nelogičnosti tokom sudskog procesa.

Novinarka kaže da je preminuo u snu, nekoliko dana pre 66. rođendana.

- Zaista nemam reči. Ceo njegov život je pun nepravdi. Klod je proveo 30 godina u zatvoru zbog zločina koji nije počinio. Toliko se borio da dokaže da je nevin - kaže novinarka Lilijan Segura.

Ona dodaje da je Klod poslednjih meseci uživao u slobodi, a najviše vrmena je provodio sa ćerkom i unukom kog je obožavao.

Klodova tužna životna priča počela je pre više od 30 godina kada je u njegovoj kući izbio požar. Iznenada se tokom noći probudio i osetio miris dima, pogledao je i video da je u kući buknuo požar. Odmah je probudio svoju devojku Lori i rekao joj da krene za njim. Kada su vatrogasci stigli on je uspeo da razvali vrata sekirom i izađe, ali Lori nije bilo, piše Mirror.

- Ne razumem zašto nije krenula za mnom - govorio je tada Klod sve vreme vatrogascima.

Kada je požar lokalizovan, vatrogasci su pronašli Lorino telo. Istražitelji su kasnije utvrdili da je požar namerno podmetnut, a Klod je osuđen na doživotnu robiju nakon što ga je porota proglasila krivim.

Nakon velikog broja žalbi sudija je 6. maja ove godine rekao da postoji jasni dokazi da istraga o požaru nije adekvatno urađena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.