ŽENA KOJA JE SILOVALA I BRUTALNO UBILA MALENU LOLU SE PONAŠA ČUDNO U ZATVORU: Evo kako provodi dane iza REŠETAKA!
Ilustracija, Foto: Facebook/Delphine Daviet

šta se dešava?

ŽENA KOJA JE SILOVALA I BRUTALNO UBILA MALENU LOLU SE PONAŠA ČUDNO U ZATVORU: Evo kako provodi dane iza REŠETAKA!

Dabija je pod strogom kontrolom čuvara, a svakog trenutku na nju motre čak tri osobe

Objavljeno:

Dabija B. (24), koja se sumnjiči za brutalno ubistvo 12-godišnje devojčice Lole Davijet u Parizu, veoma čudno se ponaša u pritvoru.

Kako prenose francuski mediji, ona se nalazi sama u ćeliji veličine 9 kvadratnih metara i dane provodi tako što leži na krevetu ili sedi i gleda kroz prozor.

Dabija je pod strogom kontrolom čuvara, a svakog trenutku na nju motre čak tri osobe. Kada napušta ćeliju drugi zatvorenici su tada zaključani u svojim ćelijama kako im se ne bi ukrstili putevi.

U zatvoru svakodnevno pišu izveštaj o njenom ponašanju, i beleže svaku promenu raspoloženja. Ukoliko Dabija uradi nešto neobično tokom dana, to se istog trenutka javlja direktoru zatvora.

Kako piše francuski BFMTV Dabija B. odbija tuširanje i šetnje, ali zato prihvata obroke i jede dva puta dnevno.

Kada je tek stigla u pritvor 18. oktobra redovno je gledala televiziju, pogotovo izveštaje o ubistvu Lole. Nakon toga vreme isključivo provodi u ležanju ili sedenju i gledanju kroz prozor.

Pariz
foto: Facebook/Delphine Daviet

Podsetimo, Lola Davijet mučena je, silovana i brutalno ubijena 14. oktobra u Parizu.

Lola se kobnog dana nije vratila kući iz škole, a kamere su snimile kako u 15.15 časova ulazi u zgradu, a za njom nepoznata žena. Devojčica do stana nikad nije stigla, a osam sati kasnije, njeno telo sa tragovima mučenja pronađeno je u sanduku nedaleko od zgrade.

Pariz
foto: Facebook/Delphine Daviet

Obdukcija je otkrila da je Lola umrla od posledica gušenja, da je seksualno zlostavljana, a pronađene su i brojne povrede po telu i vratu, među kojima i povrede na stopalima, gde su bili su utisnuti brojevi "0" i "1".

Motiv za ovaj svirepi zločin i dalje nije otkriven.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.