SLUČAJ RASKOMADANE PROSTITUTKE UZNEMIRIO NACIJU! Delove tela skupljali danima, a onda je otkrivena SABLASNA istina
Žrtva ubice, Foto: Printscreen Bild/policija

jezivo

SLUČAJ RASKOMADANE PROSTITUTKE UZNEMIRIO NACIJU! Delove tela skupljali danima, a onda je otkrivena SABLASNA istina

Policija je izjavila da veruje da je ubica komadao telo žrtve električnom testerom, sekirom i mesarskim nožem

Objavljeno:

U nemačkom gradu Hamburgu dogodilo se stravično ubistvo 2017. godine koje je ušlo u anale najsurovijih zločina!

Delovi tela ubijene prostitutke Maria A. (48) zvane Roza, nestale 1. avgusta, pronađeni su dva dana kasnije na obali reke Labe. Najpre je pronađen njen torzo i deo noge u kanalu.

Marija je poreklom iz Ekvatorijalne Gvineje. Međutim tu hororu nije kraj, jer od tada svakodnevno pronalaze delove tela nesrećne žene rasute po gradu

U utorak poslepodne pronađena je žrtvina ruka, bačena u drugi kanal. Jedan prolaznik je u sredu pronašao donji deo noge, a u četvrtak je pronađen još jedan deo tela žrtve između dva mosta.

Policija je izjavila da veruje da je ubica komadao telo žrtve električnom testerom, sekirom i mesarskim nožem. Psiholog Helmut Kuri saopštio je da se u ovom slučaju najverovatnije radi o dva tipa ubice.

"Ili je reč o ekstremno brutalnom ubici koji komadanjem tela i skrivanjem delova želi da prikrije zločin, ili se radi o perverznom ubici kome komadanje tela predstavlja zadovoljstvo", izjavio je Kuri.

"Moguće je da ubistvo ima seksualni aspekt ili ubica mrzi žene zbog negativnog uticaja na njega u prošlostia", rekao je Kuri i dodao da se ovako monstruozn aubistva događaju jednom u pet godina.

U kvartu gde se okupljaju afričke prostitutke zavladala je panika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.