PAO JOJ MRAK NA OČI KAD JE UGLEDALA MUŽA S DRUGOM: Naskočila na DŽIP u pokretu, LJUBAVNICA NAGRABUSILA (VIDEO)
Besna žena, Foto: Printscreen/Youtube/HOY DIARIO DEL MAGDALENA

DRAMATIČNA SITUACIJA

PAO JOJ MRAK NA OČI KAD JE UGLEDALA MUŽA S DRUGOM: Naskočila na DŽIP u pokretu, LJUBAVNICA NAGRABUSILA (VIDEO)

Opšti haos nasred ulice uz dreku, navijanje prolaznika i drama

Objavljeno:

Snimak besne žene koja se uhvatila za pikap svog navodno nevernog muža, dok je on pokušavao da se odveze sa “ljubavnicom” postao je hit na društvenim mrežama u Latinskoj Americi prošlog vikenda.

Opšti haos nasred ulice uz dreku, navijanje prolaznika i drama, dok se ljubomorna supruga čvrsto držala za “tojotu” u pokretu, zabeleženi su, kako se pretpostavlja, negde u kolumbijskoj oblasti Atlantiko na severu zemlje.

Na snimku koji je više puta objavljen na nekoliko mreža, vidi se kako ženi “pada mrak pred oči” kada je primetila da je druga žena na zadnjem sedištu. Ona pritrčava, zaustavlja saobraćaj, penje se na pikap i počinje da se dere kako bi joj otvorili vrata.

To privlači pažnju prolaznika i drugih vozača koji su se brzo okupili, a neki od njih su je čak i ohrabrivali da se obračuna sa svojim mužem. Kako prenosi portal La Kale Blu Radio, ostrašćena supruga je sve vreme psovala supruga, a nije odustala ni kada je ovaj dao gas u pokušaju da pobegne, već je ostala da se drži za vozilo u pokretu.

– Naučiću te da me poštuješ – vikala je ljubomorna žena dok se muž, sa njom okačenom o vrata, kretao ka raskrsnici, praćen nekolicinom motociklista i biciklista koji su mu trubili.

U jednom trenutku ga je “besna rulja” naterala da stane, a kako piše pomenuti portal, razjarenoj ženi je tada konačno otvorio vrata. Iako se to ne vidi najbolje na snimku, prema ovoj verziji događaja, ona je tada upala unutra da se obračuna sa “ljubavnicom”.

Na kraju se muž, navodno uhvaćen u prevari, odvezao sa dve žene u ne baš najboljim odnosima na zadnjem sedištu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.