OLGA JE IMALA CRNA ANĐEOSKA KRILA I STALA NA OGRADU: Sledećeg trena bila je mrtva, a policija u našla nešto UŽASNO
Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

OLGA JE IMALA CRNA ANĐEOSKA KRILA I STALA NA OGRADU: Sledećeg trena bila je mrtva, a policija u našla nešto UŽASNO

Olga je skoro u trenutku bila mrtva, a lekari Hitne pomoći, koji su brzo stigli, mogli su samo da konstatuju smrt

Objavljeno:

Devojka iz Rusije poginula je 8. avgusta na snimanju spota za svoj 24. rođendan koji je trebalo da proslavi sutradan.

Bizarna tragedija se dogodila na nasipu kod mesta Divnogorska, blizu Krasnojarska kasno uveče dok je Olga Kuzmina sa prijateljima i sestrom snimila video za društvene mreže. Kako je Olgin prijatelj rekao portal Komsomolskaje pravde slavljenica je trebalo da se popne preko ograde na vidikovcu nasipa u kostimu anđela sa crnim krilima. Ali nevina zabava završila se stravičnom nesrećom.

– Sve se odigralo tokom snimanja, za koje je bila zadužena Oljina sestra. Ni sami nismo razumeli kako se to dogodilo. Posrnula je, napravila korak unazad, a zatim pala. Bilo je evidentno da je pokušala da se uhvati za ogradu, ali je skliznula. Krila su, najverovatnije, bila preteška – rekao je drug pokojnice.

Olga je skoro u trenutku bila mrtva, a lekari Hitne pomoći, koji su brzo stigli, mogli su samo da konstatuju smrt. Istražni komitet Krasnojarske oblasti i dalje vodi istragu, a istražitelji su rekli pomenutom portalu da je devojka pala sa visine od 4 metra i da je bila pijana.

Olga je bila siroče, od 3. godine je odgajana u sirotištu. Nije stigla da zasnuje porodicu, ali je uskoro trebalo da dobije stan od lokalne samouprave. Prijatelj devojke je rekao da je Olga bila puna planova za život. Sada drugari pokojnice skupljaju novac za njenu sahranu.

(Espreso/kp.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.