PORODILA SE SA 12 GODINA A ONDA JE URAĐEN DNK TEST: Kada su saznali ko je otac, lekari su se prepali živi!
Foto: Printscreen

AU!

PORODILA SE SA 12 GODINA A ONDA JE URAĐEN DNK TEST: Kada su saznali ko je otac, lekari su se prepali živi!

Ova nesrećna žena, danas ima 28 godina i samo jednu želju

Objavljeno:

Tresa Midlton iz Engleske je kao tinejdžerka doživela toliko okrutnih stvari da se verovatno nikada neće sasvim oporaviti od njih.

Naime, kako je njena majka bila beskućnica, Tresa je bila prinuđena da bude u sirotištu, nakon čega je otišla u novi dom u Andaleu u Škotskoj, gde je živela s bratom

– Ponašala sam se kao 20-godišnjakinja, iako sam imala samo devet godina. Počela sam da pijem, drogiram se i družim sa starijim osobama – ispričala je Tresa svojevremeno.

Na njenom telu počele su da se primećuju promene, a jedan porodični prijatelj je posumnjao da je trudna. Uradili su test koji je bio pozitivan.

Najveća Tresina želja je da Arijana ima normalno detinjstvo, da zna da je voljena i bezbedna.

Ona sama to nije imala. Njena majka Trejsi Talons je bila alkoholičarka i zavisnik od droga i Tresa bi često dočekala jutro plačući, dok se majka opijala na žurkama.

Ova nesrećna žena, danas ima 28 godina i samo jednu želju.

– Nadam se da ću jednog dana uspeti da povratim svoju ćerku! Želim da zna da je puno volim i sve bih uradila za nju! Za mene će biti strašan dan onda kada sazna da je njen ujak zapravo i njen otac. Nadam se da neće biti ljuta na mene…- izjavila je Tresa.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.