CELO SELO JE TRAŽILO ŽENU, A ONDA SU NAIŠLI NA PITONA NABREKLOG STOMAKA: Kada su ga RASPORILI, nastao je MUK! VIDEO
Piton, Foto: printscreen Daily Mail

UŽAS

CELO SELO JE TRAŽILO ŽENU, A ONDA SU NAIŠLI NA PITONA NABREKLOG STOMAKA: Kada su ga RASPORILI, nastao je MUK! VIDEO

Zmija ju je napala dok je bila sama u džungli i niko je od tada nije video...

Objavljeno:

Kada su meštani počeli da tragaju za gospođom Džahrom (54) iz Indonezije, koja je u petak uveče nestala otkako je otišla u džunglu, nisu ni slutili kakva je strašna sudbina zadesila.

Posle dvodnevne potrage u zapadnom delu indonežanskog ostrva Sumatra u provinciji Džambi, na šumskom tlu uočili su ogromnu zmiju natečenog stomaka. Kada su otvorili creva 6,7-metarskog pitona Uga, unutra su pronašli telo nesrećne žene.

Anto, starešina Džahrinog sela, koji kao i mnogi Indonežani koristi samo jedno ime, rekao je da ju je piton verovatno ubio tako što ju je ugušio svojim dugačkim telom.

– Verovatno je proživela dva sata agonije dok nije umrla – rekao je Anto.

Zmiji su verovatno potrebne nedelje da u potpunosti svari obrok ljudske veličine, a Džahrino telo izgledalo je netaknuto, uključujući i njenu odeću, nakon što su meštani otvorili zmiju.

– Žena se nije vratila kući nakon što je porodici rekla da ide u baštu da skuplja kaučuk sa drveća. Porodica je ubrzo prijavila nestanak nadležnima. Meštani su zmiju ubili i otvorili joj stomak. Svi su bili šokirani, jer je žena koju su tražili bila unutar zmije – saopštila je policija.

Anto tvrdi da niko od meštana nije bio svedok strašnog događaja jer je Džahra sama otišla u šumu.

On je rekao da je situacija u selu napeta, u blizini kuća je viđeno nekoliko ogromnih pitona. Ukućani su već pokušali da uhvate zmiju, koja je bila još duža, oko 8,2 metra, ali je bila prejaka i pobegla im je.

U Indoneziji postoji velika populacija džinovskih mrežastih pitona (lat. Pithon reticulatus), poput onog koji je pojeo nesrećnu ženu. Žive u šumama i hrane se divljim životinjama, a povremeno i ljudima.

Poslednji takav slučaj zabeležen je u Indoneziji pre pet godina, kada je 25-godišnji muškarac pronađen unutar pitona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.