DANIJELINA MAJKA JE VRISNULA, UMIRALA JE NA NJENE OČI: Retka bolest OKRUTNO JU JE UBILA U SNU
Foto: Printscreen/ gofundme.com

TUGA

DANIJELINA MAJKA JE VRISNULA, UMIRALA JE NA NJENE OČI: Retka bolest OKRUTNO JU JE UBILA U SNU

Skrhana žena je opisala je šta se desilo tog jutra

Objavljeno:

Jedna majka iz Engleske doživela je tragediju kada je prošle nedelje otkrila da je njena ćerka umrla u snu nakon što joj je dijagnostikovana retka bolest.

Danijel Meri Luis (20) iznenada je preminula iznenada kod kuće, a nekoliko godina je patila od Gardnerovog sindroma, genetske bolesti koja skraćuje životni vek pacijenata.

Ovo stanje je povezano sa porodičnom adenomatoznom polipozom, stanjem koje se manifestuje rastom polipa u debelom crevu. Njih može biti i više od 100, a kod osoba koje imaju Gardnerov sindrom izrasline se mogu pojaviti po celom telu. To stanje može povećati rizik od raka, a pacijenti često umiru mladi.

Danijel je radila u vrtiću, a pre dve godine operisala tumore dojke i stomaka. Poslednjih osam meseci patila je od teške apneje u snu i svuda bi zaspivala. Dobila je uput da joj se uradi analiza sna, ali je preminula nekoliko dana kasnije 3. marta.

– Moj muž je nosilac, kao i njegova majka, a sada je to preneo na moju decu. To je taj gen koji uzrokuje rast tumora. Mogu biti sporadični i mogu rasti na bilo kom delu tela. Majka mog muža je imala sveobuhvatnu operaciju da bi ih uklonila. Ali ona ima 77 godina, proživela je pun život sa tim stanjem. – rekla je majka Kirsten Mičel za portal Plimut lajv.

Skrhana majka je spričala da je tog mučnog jutra pronašla ćerku mrtvu u krevetu.

Mama je rekla da su je druga deca zamolila da im pomogne da probude Danijel jer nikako da ustane.

– Ušla sam u njenu sobu i znala da je više nema. Vrisnula sam u pomoć, ali sam u srcu znala da je više nema. Nikada u životu nisam osetila toliki bol. Moja lepa devojčica je otišla – opisala je tragediju Kirsten.

Majka dodaje da je njena ćerka za dva meseca trebalo da dobije punu kvalifikaciju za rad u vrtiću, što je bio posao u kojem je uživala.

Kirsten je otkrila da je Danijel imala koronu kada je umrla, ali ne veruje da je to bio uzrok smrti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.