OVA PROFESORKA IMALA JE ODNOS SA ĐAKOM USRED UČIONICE! Zatrudnela je, kada je urađen DNK test svi su se sledili
Foto: Twitter

KAKVA PRIČA

OVA PROFESORKA IMALA JE ODNOS SA ĐAKOM USRED UČIONICE! Zatrudnela je, kada je urađen DNK test svi su se sledili

Takva klasifikacija zakonski će je pratiti doživotno

Objavljeno:

Marka Bodin (32), nekadašnja profesorka engleskog jezika u školskom okrugu Tombol u Teksasu, koja je godinama imala intimne odnose sa maloletnim učenikom, može se smatrati izuzetno srećnom ženom.

Naime, sudija Okružnog suda Haris Greg Glas strpao je u zatvor na samo 60 dana i uprkos tome što je tužilaštvo insistiralo da iza rešetaka provede barem sledeće dve decenije.

Pored toga, Bodin neće morati odmah u zatvor zato što se nedavno porodila, a na izdržavanje kazne mora da se javi najkasnije do 5. juna 2023. godine, što će joj ostaviti sasvim dovoljno vremena da se prijavi kao s*ksualni prestupnik.

Takva klasifikacija zakonski će je pratiti doživotno, a uz to će se narednih deset godina nalaziti na izdržavanju uslovne kazne.

Marka Bodin priznala je krivicu za teško s*ksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 14 godina, a njena neprimerena veza izašla je na videlo prošle godine kada je direktoru priznala da je uznemirava bivši učenik.

Kazala mu je da 16-godišnjak preti da će zbog nje povrediti sebe, a kada su dečaka istražitelji upitali zašto mu je to namera, čuli su dosta više od očekivane priče o nesrećnom zaljubljivanju jednog tinejdžera u atraktivnu nastavnicu.

Dečak je istražiteljima ispričao da se sa Bodin sprijateljio dok su igrali igru Fortnite na internetu, da su potom počeli da razmenjuju eksplicitne fotografije, ali i imaju idnose nedugo nakon što je on napunio 13 godina.

Njihova veza trajala je sledeće tri godine, a Bodin se čak nakon razvoda preselila u dečakov stambeni kompleks. Imali su odnose u učionicama i automobilima sve dok se “veza” nije zakomplikovala, a na suđenju je pojašnjeno i da dečak nije otac bebe koju je Bodin donela na svet.

Srce mi je slomljeno zbog podnosioca pritužbe i njegove porodice. Silno sam razočarana ishodom, što kao tužiteljka koja brine o zlostavljanoj deci, a što i kao građanin okruga Haris – prokomentarisala je izrečenu kaznu tužiteljka okruga Haris Džana Osvald, inače šefica Odeljenja za zločine protiv dece.

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.