HOROR SNIMAK DEVOJČICE (11) SA SMRTONOSNOM ZMIJOM U RUCI: Ono što se desilo UŽASNULO je i eksperta (VIDEO)
Zmija otrovnica, Foto: printscreen Facebook/Stewy the Snake Catcher

PUKA SREĆA!

HOROR SNIMAK DEVOJČICE (11) SA SMRTONOSNOM ZMIJOM U RUCI: Ono što se desilo UŽASNULO je i eksperta (VIDEO)

U postu na Fejsbuku 19. oktobra pod nazivom “Obaveštenje za javnu bezbednost”, Stjui je otkrio koliko je ovo bilo opasno i koliko je sreće dete imalo

Objavljeno:

Jedanaestogodišnja devojčica iz Australije snimala je kako drži jednu od najsmrtonosnijih zmija na svetu, nesvesna da u svakom trenutku može da nastrada.

Na snimku se vidi mala smeđa zmija omotana oko njene ruke dok devojčica priča: „Upravo sam našla zmiju“.

Deda i baba, koji su u to vreme bili u šetnji sa njom u Njuportu, poslali su snimak popularnom lovcu na zmije, poznatom po nadimku Stjui, koji je bio užasnut onim što je video.

U postu na Fejsbuku 19. oktobra pod nazivom “Obaveštenje za javnu bezbednost”, Stjui je otkrio koliko je ovo bilo opasno i koliko je sreće dete imalo.

– Ovo je izuzetno opasna istočna smeđa zmija. Devojčica na snimku je izuzetno srećna što je nije ujela i njeni roditelji bi verovatno trebalo da odu i kupe srećku – napisao je stručnjak.

Istočne smeđe zmije su odgovorne za većinu smrtnih slučajeva uzrokovanih ujedima zmija u Australiji, iako su poprilično male i ne izgledaju toliko opasno.

Ovaj bliski susret sa smrću naveo je Stjuija da uputi veoma važno upozorenje roditeljima.

– Molim vas, molim vas, podsetite svoju decu i unuke da ne treba dirati bilo koju divlju životinju i komunicirati sa njom osim ako niste obučeni za to. Ova devojčica je zapravo mogla da umre od ujeda zmije – objasnio je Stjui.

Takođe je objasnio da ju je devojčica greškom identifikovala kao „zmiju koja se hvata“, koja nije otrovna.

(Espreso / Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.