MEGAN MARKL PROGOVORILA O POSLU SA POČETKA KARIJERE: Vojvotkinja ŠOKIRALA ceo svet, osećala se kao PROSTITUTKA!
Megan Markl, Foto: Printscreen/Youtube/Game Show Network

SKANDAL

MEGAN MARKL PROGOVORILA O POSLU SA POČETKA KARIJERE: Vojvotkinja ŠOKIRALA ceo svet, osećala se kao PROSTITUTKA!

Ubrzo nakon Meganinih reči oglasila se Klaudija Džordan, koja je sa Megan radila u istoj emisiji

Objavljeno: 17:01h

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl progovorila je u novoj epizodi podcasta Archetypes, u kojem joj je sagovornica bila Paris Hilton, o periodu kada je na početku karijere radila kao hostesa u kvizu "Deal Or No Deal".

"Svake nedelje sam dobijala bonove za sunčanje u spreju, a jednom mi je gospođa koja je vodila emisiju rekla da uvučem stomak. Na kraju sam napustila šou. Kao što sam rekla, bila sam zahvalna na poslu, ali ne na tome kako sam se osećala, što nije bilo pametno. I usput, bila sam okružena pametnim ženama na toj pozornici", ispričala je.

Megan Markl
Megan Marklfoto: Profimedia

"Ali to nije bio fokus zašto smo bili tamo. I otišla bih od tamo s grčem u stomaku, znajući da sam toliko više od onoga što se prikazivalo na pozornici. Posao je pokrivao moje račune. Imala sam prihode, bila sam član sindikata, imala sam zdravstveno osiguranje, bilo je super, ali smetalo mi je što su me tretirali kao prostitutku. Zaposlili su me samo zato što sam bila lepa", rekla je i dodala kako se nada da će njenu ćerku Lilibet ljudi prvenstveno ceniti zbog uma, a ne lepote.

Kolegica demantovala Megan

Ubrzo nakon Meganinih reči oglasila se Klaudija Džordan, koja je kao hostesa s Megan radila u istoj emisiji.

"Da budem jasna. Naravno da za ulogu hostese treba biti lep i izbor naravno ne zavisi nužno od intelekta, ali izvršni producenti svake emisije odabrali su pet duhovitih i pametnih devojaka kojima su dali mikrofone kako bi komunicirale s takmičarima. I sigurno nas nisu tretirali kao prostitutke. Zbog tog kviza sve smo dobile mnogo drugih prilika na televiziji", poručila je Džrdan koja je danas zvezda rijalitija "Real Housewives of Atlanta".

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.