ŠTA TO RADE BERLUSKONI I PUTIN?! Pojavio se NAVODNI AUDIO SNIMAK, ovo se NIJE ZNALO, sami PROCENITE O ČEMU SE RADI!
Berluskoni i Putin, Foto: Profimedia

NESALOMIVO PRIJATELJSTVO

ŠTA TO RADE BERLUSKONI I PUTIN?! Pojavio se NAVODNI AUDIO SNIMAK, ovo se NIJE ZNALO, sami PROCENITE O ČEMU SE RADI!

Forca Italia je nedugo zatim saopštila da je Berluskonijeva pozicija i pozicija partije po pitanju rata u Ukrajini istovetna stavu Evrope i SAD

Objavljeno: 23:11h

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da je ponovo bio u kontaktu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

On je kazao da je da njim nedavno razmenio sa njim prijateljska pisma, preneo je Rojters pozivajući se na audio snimak koji je danas objavila italijanska agencija La prese.

Berluskoni je u obraćanju poslanicima donjeg doma italijsnakog parlamenta rekao da je od Putina za rođendan dobio 20 boca votke i čestitku, i da je zauzvrat ruskom predsedniku poslao nekoliko boca vina i pismo.

Silvio Berluskoni
foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Beruskoni (86), koji se često hvalio svojim prijateljstvom sa Putinom do ruske invazije na Ukrajinu, prošlog meseca je izjavio da je ruski predsednik bio gurnut u taj rat.

Portparol Berluskonijeve partije Forca Italia demantovao je da je on ponovo stupio u kontakt sa Putinom, navodeći da je bivši premijer pričao o epizodi koja se dogodila pre nekoliko godina,

Forca Italia je nedugo zatim saopštila da je Berluskonijeva pozicija i pozicija partije po pitanju rata u Ukrajini istovetna stavu Evrope i SAD.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.